ELİMDEKİ FİLES GALİBA 32 BİT UYUMLU VDS SUNUCUDA FREEBSD 64 BİT OLDUĞU İÇİN Mİ BU HATAYI ALIYORUM GMAKE KODUNDA
Dediğiniz gibi freebsd13 ama filesin freebsd 13 e kurulması uygun olduğu yazıyorİlk olarak Metin2 nin kaynak dosyaları değişiklik yapmadıysanız 64 bitte build edilemez. İkinci olarak bu lib hatasının sebebi büyük ihtimalle freebsd sürümü 13.0 fakat kurduğunuz gcc paketi 13.2. 13.0 da Pkg kurarken kernel missmatch uyarısı veriyor. Yani seçenek varsa 13.2 kullanmanızı tavsiye ederim. Hostingin öyle bir seçeneği yoksa upgrade edebilirsiniz. Upgrade hakkında bilginiz yoksa önermem, uzun bir iş ve bilgi gerektiriyor.
işletim sistemi direk freebsd kurulu virtual üzerinden nası bağlanıcam ona ayrıca paketleri vs kurdum kendimYaptığın birinci hata bilişim sunucusuna src atmak 2. Hata ise bilişim sunucuları src derlemek için gerekli paketleri kurmaz gcc sürümleri vs. Forumdan sağlam bi makina indireceksiniz virtual üzerinden src leri build alacaksınız işlem bu kadar basit. Takıldığınız noktalarda buradan devam edebilirsiniz.