mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı 32 BİT FİLES 64 BİT FREEBSD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Can İnce35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ELİMDEKİ FİLES GALİBA 32 BİT UYUMLU VDS SUNUCUDA FREEBSD 64 BİT OLDUĞU İÇİN Mİ BU HATAYI ALIYORUM GMAKE KODUNDA
1711381269870.png

İlk olarak Metin2 nin kaynak dosyaları değişiklik yapmadıysanız 64 bitte build edilemez. İkinci olarak bu lib hatasının sebebi büyük ihtimalle freebsd sürümü 13.0 fakat kurduğunuz gcc paketi 13.2. 13.0 da Pkg kurarken kernel missmatch uyarısı veriyor. Yani seçenek varsa 13.2 kullanmanızı tavsiye ederim. Hostingin öyle bir seçeneği yoksa upgrade edebilirsiniz. Upgrade hakkında bilginiz yoksa önermem, uzun bir iş ve bilgi gerektiriyor.

İlk olarak Metin2 nin kaynak dosyaları değişiklik yapmadıysanız 64 bitte build edilemez. İkinci olarak bu lib hatasının sebebi büyük ihtimalle freebsd sürümü 13.0 fakat kurduğunuz gcc paketi 13.2. 13.0 da Pkg kurarken kernel missmatch uyarısı veriyor. Yani seçenek varsa 13.2 kullanmanızı tavsiye ederim. Hostingin öyle bir seçeneği yoksa upgrade edebilirsiniz. Upgrade hakkında bilginiz yoksa önermem, uzun bir iş ve bilgi gerektiriyor.
Dediğiniz gibi freebsd13 ama filesin freebsd 13 e kurulması uygun olduğu yazıyor

Yaptığın birinci hata bilişim sunucusuna src atmak 2. Hata ise bilişim sunucuları src derlemek için gerekli paketleri kurmaz gcc sürümleri vs. Forumdan sağlam bi makina indireceksiniz virtual üzerinden src leri build alacaksınız işlem bu kadar basit. Takıldığınız noktalarda buradan devam edebilirsiniz.

Yaptığın birinci hata bilişim sunucusuna src atmak 2. Hata ise bilişim sunucuları src derlemek için gerekli paketleri kurmaz gcc sürümleri vs. Forumdan sağlam bi makina indireceksiniz virtual üzerinden src leri build alacaksınız işlem bu kadar basit. Takıldığınız noktalarda buradan devam edebilirsiniz.
işletim sistemi direk freebsd kurulu virtual üzerinden nası bağlanıcam ona ayrıca paketleri vs kurdum kendim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri