Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İtem_proto efsunlar orjinaline dönüyor

sains

Level 1
Üye
Konular
11
Online süresi
7g 17384s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
49
TM Yaşı
4 Yıl 1 Ay 16 Gün
MmoLira
792
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese Merhana

arkadaşlar ben item_protodan bir itemin efsun özelliklerini değiştiriyorum, daha sonra servere reboot atıyorum, değiştirdiğim özellikler reboottan sonra tekrar geriye dönüyor orjinal efsunlarına geri alıyor. reboottan sonra bekledim, panelden değiştirdim, yinede aynı şekilde efsunu değiştiriyorum reboottan sonra geri orjinal efsunları geliyor bunun bir çözümü var mıdır ?

Konu uygun alana taşınmıştır.

item_proto txt olarak çekerdir. Sen sql üzerinden düzenliyorsundur reboot atınca protoyu tekrar sqla yazıyordur.

Merhaba
item_proto düzenle > pack kapat. Düzenlediğin item_protoyu ftp at > reboot at çalışır. Ftpye attığın halde olmuyorsa arkadaşın dedigi gibidir.

item_proto txt olarak çekerdir. Sen sql üzerinden düzenliyorsundur reboot atınca protoyu tekrar sqla yazıyordur.
hocam txt üzerinden düzenledim, navicatten düzenledim, kontrol panelinden düzenledim, 3 şekildede aynı efsun oranları aynı efsun kodları var reboottan sonra sıfırlama işi gitti ama oyun içinde bu efsunları göremiyorum bu nasıl iş

Ekli dosyalar

• txt.png
    txt.png
    68.2 KB · Görüntüleme: 0
  • bilezik.png
    bilezik.png
    336.7 KB · Görüntüleme: 0
  • item proto.png
    item proto.png
    191.8 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri