Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İtem_proto efsunlar orjinaline dönüyor

sains

Level 1
Üye
Konular
11
Online süresi
7g 17384s
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
Başarım Puanı
49
TM Yaşı
4 Yıl 1 Ay 16 Gün
MmoLira
792
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Herkese Merhana

arkadaşlar ben item_protodan bir itemin efsun özelliklerini değiştiriyorum, daha sonra servere reboot atıyorum, değiştirdiğim özellikler reboottan sonra tekrar geriye dönüyor orjinal efsunlarına geri alıyor. reboottan sonra bekledim, panelden değiştirdim, yinede aynı şekilde efsunu değiştiriyorum reboottan sonra geri orjinal efsunları geliyor bunun bir çözümü var mıdır ?

hocam çok teşekkür ederim oldu son bir sorum olacak sana şimdi bu şekilde pack siteden indirenlerde görebilecek mi itemleri yoksa yaptığım pack siteye yüklemem gerekli mi ?
Bu şekilde yaptığınız güncellemeleri kimse göremez. Siz otopack dosyaları nereden çıkartıyorsa pack dosyasına oraya atacaksınız. Bu konu hakkında Turkmmo da kaynak var mo bilmiyorum. Benim otopackin çalışma mantığıyla ilgili bilgim olmadığı için bu konu hakkında size yardımcı olamayacağım.

Sorunumu düzelttim çok teşekkür ederim.

Sorunumu düzelttim çok teşekkür ederim.
Hi, how did you manage to solve the problem of saving the changes made to item_proto? I have the same problem, if you could explain to me how the logic behind the solution works I would appreciate it.

Hi, how did you manage to solve the problem of saving the changes made to item_proto? I have the same problem, if you could explain to me how the logic behind the solution works I would appreciate it.
Hi, what exactly is the problem you are experiencing? I'd be happy to help.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri