romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu 55 GAMES VATANSEVER2 FİLES SOURCE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hayatın sadece sanaldan ibaret olduğunu düşündüğün için aklına farklı bir şeyler gelmiyor senin gibi boş işler ile uğraşmak yerine adam akıllı işimin başındayım sen burada 15-20k kazanacağım diye bilgisizlikten akan beyninle dosya yapmaya bana cevap yetiştirmeye çalışıyorsun :) aramızdaki en büyük fark bu almanyada devlet desteği param yatsın diye serzenişte bulunurken az teselli etmedik seni mehmetcan :) sesliden iyi kaçtın ama senin gibi cahillerin en fazla yapabileceği bu
Senin gibi 15 yaşında ergen gibi kalıp eski tarz küfürleşecek seviyede değilim gereken cevabı verip

Yerinde çıkmak en doğrusu söylediğin kelimelerin

Tek kelimesini anlamadım işteyim ve sesin gram gelmedi sadece kendi kendine konuşmuş oldun o kadar

Ben gerekli cevabı verdim engeli yedin

Değiştir şimdi ismini silinmişhesap2 diye

Almanya’da mercedesde tüm ailenin alacağı aylığı alıyorum rahat ol dün tanıdığım adamın teselli gibi şeyine ihtiyacım olmadı olmazda teselli edilecek bir

Durumda değilim aklınca olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyorsun

Buradaki millete bakın ben mehmetcana laf söyledim artık ben varım o yok gibi ergence cümleler düşüncesindesin acınası bir haldesin

Yarın okulun vardır uyu liseli

Son düzenleme:
Cevap vermedim diye nasıl zoruna gitmiş senin beni ekibe mysql tablolarını kuramadınız diye davet ettiniz

Yeni türeme çocuklarsınız sizin yaşınız kadar benim metin2 geçmişim var

Gelin oturun bir siz kurun bi ben kurayım sıfırdan hatta bunuda geç n2play kuralım ?

Bilginiz veya cürmünüz yetermi

Milletin ağzından akan sellere baka baka bir yerlere gelme çabasındasınız

Furkan denilen elemana cevap vermedim diye ağladı ekipten çıktı

Berat denilen eleman 14-15 yaşında çocuk

Sağlam ekipsiniz 👍

Ekli dosyayı görüntüle 111260
harbi ana dilin gibi yalan konuşuyorsun yazık sana ziya yazik seni çokmu çoçukluğunda beratlar üzdü sıkıştırdı

Senin gibi 15 yaşında ergen gibi kalıp eski tarz küfürleşecek seviyede değilim gereken cevabı verip

Yerinde çıkmak en doğrusu söylediğin kelimelerin

Tek kelimesini anlamadım işteyim ve sesin gram gelmedi sadece kendi kendine konuşmuş oldun o kadar

Ben gerekli cevabı verdim engeli yedin

Değiştir şimdi ismini silinmişhesap2 diye

Almanya’da mercedesde tüm ailenin alacağı aylığı alıyorum rahat ol dün tanıdığım adamın teselli gibi şeyine ihtiyacım olmadı olmazda teselli edilecek bir

Durumda değilim aklınca olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyorsun

Buradaki millete bakın ben mehmetcana laf söyledim artık ben varım o yok gibi ergence cümleler düşüncesindesin acınası bir haldesin

Yarın okulun vardır uyu liseli
Harbi aktrol felan olduğunu düşünmeye başladım daha fazla sana cevap verip kendimi yormamın bir manası yok :) mercedes de sekreter olarak görevinde başarılar çayımı kendim demlesem de :) patronunu nasıl mutlu edeceğini biliyorsun.

Benim konuya giriş şeklim

1710974098601.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri