Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kontrol Ediliyor Metin2 ComboAtk. Tutorial #2 #2024 (Sekmeme-NotFalling)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Androids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
  • Etiketler Etiketler
    #android

Adresler;
Player Pointer > client_vadi3.bin+336D60
ComboAtk Offset> 10,61C

Offsetleri bulmanın kısa yolları;
AttackSpeed' den -7A yaparsanız ComboAtk. verir. (696-7A=61C)

Arkadaşlar burada yapmanız gereken işlemleri yazılı olarak' da anlatmak istiyorum, ilk önce yapmanız gereken video'da ki gibi ComboAtk. bulmanız ve bundan sonra bulunduğunuz ana karakteri seçip onun üzerinden işlemleri yapmanız sonrasın da ana karakterinizi yere düşürüp tam yerde ki bulunan halinin değerini alıyorsunuz ve bunu 4bytes değerinde aratıp çıkan 2 sonucu alıyorsunuz (Sonuçlardan 1 tanesi geçersiz video'da hızlı olması için ikisini de yaptım) bu değer karakterin yere düştüğü tam yerdeki halidir bu değere karakterin At veya Ayakta durduğu halinin değerini ComboAtk'den alıp veriyorsunuz böylelikle karakteriniz "Space" attığı müddetçe yere düşmeyecektir unutmayınız aktif olduğun da bile animasyonlar tamamen normal bir şekilde devam eder karakteriniz sadece "Space" attığın da ayağa kalkıp veya skill attığında kalkar.

Not: Karakterin yerde bulunan tam halinin değerini alıyorsunuz karakter yerden kalkarken halini değil.

Geriye kalan sorularınızı yorumlardan yöneltebilirsiniz..

https://forum.turkmmo.com/konu/3880736-metin2-skill-radius-tutorial-2024/ Bir önceki konumda adresleri bulma ve Skill Radius'u gösterdim.

DC numaranızı bırakabilir misiniz? Sana bir sorum var.

Adresler;
Player Pointer > client_vadi3.bin+336D60
ComboAtk Offset> 10,61C

Offsetleri bulmanın kısa yolları;
AttackSpeed' den -7A yaparsanız ComboAtk. verir. (696-7A=61C)

Arkadaşlar burada yapmanız gereken işlemleri yazılı olarak' da anlatmak istiyorum, ilk önce yapmanız gereken video'da ki gibi ComboAtk. bulmanız ve bundan sonra bulunduğunuz ana karakteri seçip onun üzerinden işlemleri yapmanız sonrasın da ana karakterinizi yere düşürüp tam yerde ki bulunan halinin değerini alıyorsunuz ve bunu 4bytes değerinde aratıp çıkan 2 sonucu alıyorsunuz (Sonuçlardan 1 tanesi geçersiz video'da hızlı olması için ikisini de yaptım) bu değer karakterin yere düştüğü tam yerdeki halidir bu değere karakterin At veya Ayakta durduğu halinin değerini ComboAtk'den alıp veriyorsunuz böylelikle karakteriniz "Space" attığı müddetçe yere düşmeyecektir unutmayınız aktif olduğun da bile animasyonlar tamamen normal bir şekilde devam eder karakteriniz sadece "Space" attığın da ayağa kalkıp veya skill attığında kalkar.

Not: Karakterin yerde bulunan tam halinin değerini alıyorsunuz karakter yerden kalkarken halini değil.
Dipnot: Client boyunca bu işlemi 1 kere yapmanız yeterli At'a inip bindiğiniz de şehir attığınızda ve öldüğünüz de gitmez.

Geriye kalan sorularınızı yorumlardan yöneltebilirsiniz..

Peki şimdi bu dediğini yaptık bunu programa nasıl dökeceğiz onu da gösterebilir misin acaba?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri