Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 - Tutorial GetTargetVID (2 Method)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Androids
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 875
  • Etiketler Etiketler
    #android

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hocam şmdi aynı işlemleri denicem bir pvp de oyuncuyu vs yanıma cekmek için velue kısmına kaç yazmam lazm hocam

hocam şmdi aynı işlemleri denicem bir pvp de oyuncuyu vs yanıma cekmek için velue kısmına kaç yazmam lazm hocam
Yanlış anladın daha detaylı anlatmam gerekirse bu sadece ayırt etme işlemi sadece bir veri, bunun yanında bir kaç veri ile birlikte yazılım kısmına döküp ortaya bir önce ki dediğim hileler çıkıyor.

anladım hocam tşkler program işi bizde yok saol.

Eline sağlık , birde wait damage için hangi adresler gerekiyor o video gelse efsane olur target vid send battle kesin geliyor fakat pro damage mantığıyla aynıymış ama projede'de kodlar görüyorum içeriğinde mob x y z player x y z var onlar kafa karıştıyor.

Eline sağlık , birde wait damage için hangi adresler gerekiyor o video gelse efsane olur target vid send battle kesin geliyor fakat pro damage mantığıyla aynıymış ama projede'de kodlar görüyorum içeriğinde mob x y z player x y z var onlar kafa karıştıyor.
Sendbattle-Networkstream-Mob Ptr-X/Y/Z-VID-isDead-Mob Type-Player Ptr , burada mob ve player ptr tarafında x-y-z-vid-isdead-mob type aynı offsetler forumda aktif videolar olması lazım yoksa duruma göre çekip atabilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri