Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sizin hakkınızıda bilgim yok.Ben neden banlandım ilyasozan onu açıklar mısın? Video atacağım fakat sildirmek yok dedikten sonra banlandım?
Asilzade admin sizin askerlik arkadaşınız değil. Asilzadecik vs. gibi söylemleriniz yüzünden tarafımca banlandınız hocam. İtirazınız var ise üst yetkililere bildirebilirsiniz.pardon hakaret nerde tam olarak gösterebilir misin merak ettim açıkcası
sen packı paylaşHocam şimdi bir konu açacağım virustotal vs. olmayacak pack tarafını paylaşıcam blackjack'in 48 saat konuda bekle altın konu olsun belki paylaşırım belki derim vazgeçtim zorunluluğum yok packi açıp sisteme bakın
ben src kısmını hadi 
sizin modlarınız bize karşı ağla gibisinden konuşmalar yapınca hiç bir işlem uygulanmıyor üstelik orada bir hakaret söz konusu değil.Sizin hakkınızıda bilgim yok.
Asilzade admin sizin askerlik arkadaşınız değil. Asilzadecik vs. gibi söylemleriniz yüzünden tarafımca banlandınız hocam. İtirazınız var ise üst yetkililere bildirebilirsiniz.
Hocam asilzade admin bizim de askerlik arkadaşımız değil anlayamazsın şeklinde video atıyor diğer deneme moderatörünüz ağla şeklinde video atıyor turkmmo üzerinden neden bu kurallar tek taraflı uygulanıyor onu anlamıyorum. Bir admine cik demek hakaret oluyor da bir deneme moderatörünüzün ağla patla şeklinde video atması hakaret olmuyor mu?Sizin hakkınızıda bilgim yok.
Asilzade admin sizin askerlik arkadaşınız değil. Asilzadecik vs. gibi söylemleriniz yüzünden tarafımca banlandınız hocam. İtirazınız var ise üst yetkililere bildirebilirsiniz.
senin rank bu ay gidici brom qrwqrwqsen packı paylaşben src kısmını hadi
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)