Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben neden banlandım ilyasozan onu açıklar mısın? Video atacağım fakat sildirmek yok dedikten sonra banlandım?
Sizin hakkınızıda bilgim yok.

pardon hakaret nerde tam olarak gösterebilir misin merak ettim açıkcası
Asilzade admin sizin askerlik arkadaşınız değil. Asilzadecik vs. gibi söylemleriniz yüzünden tarafımca banlandınız hocam. İtirazınız var ise üst yetkililere bildirebilirsiniz.

Asilzade admin sizin askerlik arkadaşınız değil. Asilzadecik vs. gibi söylemleriniz yüzünden tarafımca banlandınız hocam. İtirazınız var ise üst yetkililere bildirebilirsiniz.
sizin modlarınız bize karşı ağla gibisinden konuşmalar yapınca hiç bir işlem uygulanmıyor üstelik orada bir hakaret söz konusu değil.

Hocam asilzade admin bizim de askerlik arkadaşımız değil anlayamazsın şeklinde video atıyor diğer deneme moderatörünüz ağla şeklinde video atıyor turkmmo üzerinden neden bu kurallar tek taraflı uygulanıyor onu anlamıyorum. Bir admine cik demek hakaret oluyor da bir deneme moderatörünüzün ağla patla şeklinde video atması hakaret olmuyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri