Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ufak karışıklık olmuş, düzelttik.@MaybeAnotherTime src'yi paylaşmanı bekliyorum.
2 gündür derdimi yeterince anlatamadım warez edilen files bana ait üstelik satış konum olması üzerine aslında eski dosyalarım ancak warez etmeye calıştığı dosyalar içerisinde inceledigimizde mysql tablosunda birden fazla kullanıcı oluşturmuş ve bir çok paket hatası mevcut kurallar gereğince bir hata söz konusuysa başlıkta belirtmesi gerekirdi.
büyük ihtimal milleti tokatladu bu src den bi haber düzeltemiyordurda.iyi bari eli mauss tutuyo helal.

Adminlerden kimlere yazdınız ?2 gündür derdimi yeterince anlatamadım warez edilen files bana ait üstelik satış konum olması üzerine aslında eski dosyalarım ancak warez etmeye calıştığı dosyalar içerisinde inceledigimizde mysql tablosunda birden fazla kullanıcı oluşturmuş ve bir çok paket hatası mevcut kurallar gereğince bir hata söz konusuysa başlıkta belirtmesi gerekirdi.
Src paylascam diyor sonra paylasmıycam diyor alay konusu oldu bu resmen2 gündür derdimi yeterince anlatamadım warez edilen files bana ait üstelik satış konum olması üzerine aslında eski dosyalarım ancak warez etmeye calıştığı dosyalar içerisinde inceledigimizde mysql tablosunda birden fazla kullanıcı oluşturmuş ve bir çok paket hatası mevcut kurallar gereğince bir hata söz konusuysa başlıkta belirtmesi gerekirdi.
Paylaşmaktan vazgeçtim bunu belirttim paylaşma zorunluluğum yokSrc'yi paylaşıcam demiştin, halen bir değişiklik göremedim. O kadar etkileşim almış konu, insanlara paylaşacağım diye mesajlar atmışsın. Bekletmenin anlamı yok.@MaybeAnotherTime
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)