HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bence konu kalsın yanlışıkla srcyi felan upload eder .dddddddddddddddd
düne kadar o arkadaşın tüm ailevi değerlerine hakaret ediyordun :dBeni bilen bilir asıl nickim Victoryas hesabıma bu konu yüzünden ban atıldı ben modaratörken sypex adlı arkadaşa ücretli satılan files wareze atılamaz konunu kaldırırım dediğim için yetkim alındı ama şuan ki durumu görüyorsunuz![]()
@shooterr1
o sistemi 1 yıldır evladım gibi sakladım yaw bi an görünce şaşırdım ondan sordum kimden aldın diye
cunku 2 kişiye hediye etmiştim
o sistemi 1 yıldır evladım gibi sakladım yaw bi an görünce şaşırdım ondan sordum kimden aldın diye
cunku 2 kişiye hediye etmiştimEvet arkadaşla kavgalıydım bu seninle alakalı değil 2 3 seneye dayanan bir durum şuanki durum farklı syser dedin attık konuyu değiştirip durma kıvraklık yapmadüne kadar o arkadaşın tüm ailevi değerlerine hakaret ediyordun :d
Güncelleme atarım biterAğlama ziyaaa paket hatalarını attım konuş bakalım ?
SYSERR: Feb 17 20:24:55 :: Analyze: Handshake phase does not handle packet 7 (fd 28)
SYSERR: Feb 17 20:24:56 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 66
SYSERR: Feb 17 20:24:56 :: Process: UNKNOWN HEADER: 169, LAST HEADER: 66(5), REMAIN BYTES: 11, fd: 28
SYSERR: Feb 17 20:24:57 :: Analyze: Handshake phase does not handle packet 7 (fd 28)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)