Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

filesin içi paket hatası dolu üstüne buraya açıklarını video atayım silmeyin dediğim için banlandım yani source paylaşılmadan filesin bu şekildeki hali çöp bir de altın konu olması neyse bir şey demiyorum geçmiş olsun herkese
aman kardeşim asilzade gelmeden çabuk gerçekleri konuşalım kızıyo sonra öz abim :rolleyes:

Arkadaşlar eğer bug videolarını vs. isteyen var ise özelden bana ulaşabilir source paylaşılırsa zaten burada işini bilen kişiler fixleyeceğini biliyorum fakat içerisinde bazı adminlerin yönetimdekilerin sistemleri olduğu için paylaşılmasını istemiyorlar arkadaş da içerisindeki sistemleri sökemiyor üstüne bazı yerleri de bozmuş.

Eğer oyun açmayı düşünüyorsanız ilk önce Allaha el açıp dua ettikten sonra açmanızı öneririm

Arkadaşlar eğer bug videolarını vs. isteyen var ise özelden bana ulaşabilir source paylaşılırsa zaten burada işini bilen kişiler fixleyeceğini biliyorum fakat içerisinde bazı adminlerin yönetimdekilerin sistemleri olduğu için paylaşılmasını istemiyorlar arkadaş da içerisindeki sistemleri sökemiyor üstüne bazı yerleri de bozmuş.

Eğer oyun açmayı düşünüyorsanız ilk önce Allaha el açıp dua ettikten sonra açmanızı öneririm
oyunu açmadan önce bi şükür namazı diyosun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri