Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hoşbuldumda maşşallah terk etmiyorsun buraları korku buram buram etrafınızı sarmış valla çok üzüldüm size
korku mu ben gerçekleri konuşunca hepiniz korkudan yorum engeli yada mesajlarımı siliyorsunuz o nasıl olacak
Puhauxhaıxhaıxjacoajcoskorku mu ben gerçekleri konuşunca hepiniz korkudan yorum engeli yada mesajlarımı siliyorsunuz o nasıl olacak
Puhauxhaıxhaıxjacoajcos
oy çen benim filesimle başarı mı elde ettin kıyamam sana söz 1 haftaya tekrar yenisini yapıp sana postalıcam yeni bi altın konun daha olur
Şu metin2 bölümünde dolaşanların 14 yıldır hiç değişmeyip hala karacahil gibi takıldığını görünce şöyle bi keyifleniyom alıştık artık milletin birbirini yemesine ama çok güzel gırgır oluyo be F
:afs:adfhgj:.güya asilzadecik şey demişti adalet değil kurallar geçerli peki kurallar gereği ile bu adamın 2 gündür dosyaları tamamlaması gerekiyordu tamamlanmadıysa kapanması gerekirdi neden aktif hani kurallar şakasız sokak lambası gibisiniz bi yanıp bi sönüyosunuz azıcık harbici olun![]()
Asilzadecik güzel nickmiş notladım

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)