Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi daha iyi anlıyorum bu k**pe metin2 camiyasında durmadığımı @sypexworks adam Aylarını Versin gece gündüz piyasaya güzel files çıkarsın satsın bir tane dengesiz gelsin eklenti diye loading ekranı değiştirsin ufak tefek warez şeyleri eklesin sonra files bana ait desin paylaşsın herşey'den önce karakter önemli adamın emeğine saygı duyup bak dosyan böyle böyle yayılıyor demek yerine gelip herkese paylaşıyorsunuz Cidden çok komik siz ve sizin gibi insanlar hayatta hiç bir şeyi beceremediği için böyle oldu ve olacak

"Her insanın üç karakteri vardır; Belli ettiği karakter, sahip olduğu karakter ve sahip olduğunu sandığı karakter."
Alphonse Karr

Gelelim hayatın gerçeklerine bunlarıda gördükten sonra bu adama işlem yapılmayacaksa zaten bırakın bu işi her neyse

başından beri tüm adminlere ve buradaki üyelere rp yaparak onun filesiyle bir alakası olmadığını belirtiyordu

baya benim değil he :D
kanıt1.png

Yaklaşık 2 gündür Src Paylaşacağını belirtip tüm üyeleri adminleri çam ağacı gibi konuya diktin hype olması içinmiydi başından beri söylüyorum karaktersiz olduğunu da yalayan çok olduktan sonra bi anlamı olmuyor
kanıt2.png
Brom Artık bir işlem yaparsan sevinicem @AsiLZade

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri