Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
BÜYÜK KAHPELİK DÖNÜYOR HERKESE FİLES SATILMAMASI LAZIM GEÇMİŞ OLSUN SYPEXXX
maalesef öyle yalvar yakar müşterilerimden almış bi başarı elde ettiğini sanıyor zavallı modcugumuzBÜYÜK KAHPELİK DÖNÜYOR HERKESE FİLES SATILMAMASI LAZIM GEÇMİŞ OLSUN SYPEXXX

Şimdi daha iyi anlıyorum bu k**pe metin2 camiyasında durmadığımı @sypexworks adam Aylarını Versin gece gündüz piyasaya güzel files çıkarsın satsın bir tane dengesiz gelsin eklenti diye loading ekranı değiştirsin ufak tefek warez şeyleri eklesin sonra files bana ait desin paylaşsın herşey'den önce karakter önemli adamın emeğine saygı duyup bak dosyan böyle böyle yayılıyor demek yerine gelip herkese paylaşıyorsunuz Cidden çok komik siz ve sizin gibi insanlar hayatta hiç bir şeyi beceremediği için böyle oldu ve olacak
"Her insanın üç karakteri vardır; Belli ettiği karakter, sahip olduğu karakter ve sahip olduğunu sandığı karakter."
Alphonse Karr
"Her insanın üç karakteri vardır; Belli ettiği karakter, sahip olduğu karakter ve sahip olduğunu sandığı karakter."
Alphonse Karr
Gelelim hayatın gerçeklerine bunlarıda gördükten sonra bu adama işlem yapılmayacaksa zaten bırakın bu işi her neyse
başından beri tüm adminlere ve buradaki üyelere rp yaparak onun filesiyle bir alakası olmadığını belirtiyordu
baya benim değil he
Yaklaşık 2 gündür Src Paylaşacağını belirtip tüm üyeleri adminleri çam ağacı gibi konuya diktin hype olması içinmiydi başından beri söylüyorum karaktersiz olduğunu da yalayan çok olduktan sonra bi anlamı olmuyor
Brom Artık bir işlem yaparsan sevinicem @AsiLZadebaşından beri tüm adminlere ve buradaki üyelere rp yaparak onun filesiyle bir alakası olmadığını belirtiyordu
baya benim değil he

Yaklaşık 2 gündür Src Paylaşacağını belirtip tüm üyeleri adminleri çam ağacı gibi konuya diktin hype olması içinmiydi başından beri söylüyorum karaktersiz olduğunu da yalayan çok olduktan sonra bi anlamı olmuyor
Sıradan Mod deyip geçme kimin nasıl rütbe aldığı belli deil burda yönetimin anasına bacısına dört dörtlük sövüpte "kırmızı admin" olan kişi var şuan yönetimde turkmmoda heran herşey olabilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)