Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ben saldım burayı.Kendi filesimi kendim yaparım aga .dd
hayır canımm asla tolerans yok asla taraf tutulmuyor o da sıradan bir mod haha@MaybeAnotherTime 48 saate yaklaşıyoruz source paylaşılmadı eğer paylaşılmadıysa içerisindeki sistemleri sökemediysen konuda belirt ki insanlar boş yere beklemesin hit alması için böyle yapıyorsan geçmişte bu şekilde işte link gelecek bekleyin yok source paylaşılacak denilen normal üyelerin bütün konuları kapatılmıştı

Sıradan Mod deyip geçme kimin nasıl rütbe aldığı belli deil burda yönetimin anasına bacısına dört dörtlük sövüpte "kırmızı admin" olan kişi var şuan yönetimde turkmmoda heran herşey olabilir.hayır canımm asla tolerans yok asla taraf tutulmuyor o da sıradan bir mod haha![]()
öyleli zaten farklı bir şey yok illa kardeş kardeşi kırdırcaklar hayırlısıSıradan Mod deyip geçme kimin nasıl rütbe aldığı belli deil burda yönetimin anasına bacısına dört dörtlük sövüpte "kırmızı admin" olan kişi var şuan yönetimde turkmmoda heran herşey olabilir.

güya asilzadecik şey demişti adalet değil kurallar geçerli peki kurallar gereği ile bu adamın 2 gündür dosyaları tamamlaması gerekiyordu tamamlanmadıysa kapanması gerekirdi neden aktif hani kurallar şakasız sokak lambası gibisiniz bi yanıp bi sönüyosunuz azıcık harbici olun 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)