HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Src bekleyenler çok beklersiniz muhtar adayına oy verirseniz benden size src
dünden beri engel atmaktan yorulmadınız mı mesaj mod onayını kaldırın da biraz ciddili şekil'de gerçekleri konuşalım her yerden susturmaya calışıyorsunuz discordunuza geldim ban attınız burdan hiç bir küfür yada hakaret kullanmadım ne bu susturma merakınız 

susma sustukça sıraa bize geleceeeeeeeeeekdünden beri engel atmaktan yorulmadınız mı mesaj mod onayını kaldırın da biraz ciddili şekil'de gerçekleri konuşalım her yerden susturmaya calışıyorsunuz discordunuza geldim ban attınız burdan hiç bir küfür yada hakaret kullanmadım ne bu susturma merakınız![]()
Arkadaşların canı sıkılıyor belli kidünden beri engel atmaktan yorulmadınız mı mesaj mod onayını kaldırın da biraz ciddili şekil'de gerçekleri konuşalım her yerden susturmaya calışıyorsunuz discordunuza geldim ban attınız burdan hiç bir küfür yada hakaret kullanmadım ne bu susturma merakınız![]()
yav birader hasanmacit benim senle ne işim olur benim tanımıyom bile seni hastamısınız la herkes bana takmışhasanmacit ölçtüm de baya bi yüzsüzmüşsün yallah farklı warez konusuna![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)