HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dostum bir yönetim üyesiyse nasıl davranacağını bilmeli bu nasıl yöneticilik adam 1 kez daha aynı şeyi yaptı konusu kapandı 2. tolerans niye ben sinirlenmicem'de sen mi sinirleneceksin ?
Bakın dediğiniz gibi. Varsa satışta olan raporlarsınız uslubunca bizler inceleriz kapatırız siz raporlamadan yönetim üyesine hakkaret ederseniz bunu keza ben görmezden gelemem yönetim üyesinede gerekli bilgilendirme yapıldı bu uslupla devam etmek yerine rapor botununu kullanın buna ek sinirlenmek değil bilgilendirmek diyelim
rica ederimtesekkurler paylasım icin
Tutarım tutmam seni alakadar eden bir durum görmüyorum karşim kolay gelsinGördüğüm kadarıyla bir nebze warez kuralı işe yaramış gibi foruma hareketlilik geldi sizlerde galiba alkış tutuyorsunuz bu durumda

Haklısınız fakat ben dahi buraya yorum yapmadan önce reportladım satışta olan bir files ve satın alan mağdur olan üyeler var deneme moderatörünüz files dosyalarını teker teker paylaşıyor bu linkler herkesin eline geçtiğinde reportun ne anlamı kalacak?Bakın dediğiniz gibi. Varsa satışta olan raporlarsınız uslubunca bizler inceleriz kapatırız siz raporlamadan yönetim üyesine hakkaret ederseniz bunu keza ben görmezden gelemem yönetim üyesinede gerekli bilgilendirme yapıldı bu uslupla devam etmek yerine rapor botununu kullanın buna ek sinirlenmek değil bilgilendirmek diyelim
Diğer yönetim üyelerini de incelemeni tavsiye ederim bu onun dediklerinin yanında bezelye gibi kalıyor.Bir deneme moderatör üyeye ağla şeklinde video atınca doğru üslup mu oluyor?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)