HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ilk etapta sourceyi paylaşmamamın sebepleri bariz bir şekilde ortadaydı ban yedikten sonra ne hit aldım be yazdım satış konusuna gelicek olursak bu dosyalara belirli bir ücret verdim ve dosyaların sahibi ben oluyorum haklı olarak inkar etmelik bir durum söz konusu değil ban yiyen hesabımda satış konum aktifdir ücretini verdiğim herşey bana aittir real hayatta marketten birşey almak gibi düşün banlanma sebebim tekrardan söylüyorum Arvis2 Sahibine discord üzerinden ettiğim küfür argo kelimelerdir karakter konusuna geliyorsak düne kadar arvisin sahibi el altından dosya satıp sypex adlı şahısa söven bir insandı ilk anlaşmamızda dosyaları kendisinden başka hiçkimseye cıkmıyıcagına dair söz verdi el altından satınca bana yar olmayan kimseye yar olmaz diye düşünüp paylaştım teşekkürler bu güzel usluplu tartışma içinUmut hala olayı anlamak istemiyorsun. Bu son mesajım daha da yazmayacağım konuya Boşuna Hit'e gerek yok. ilkten paylaşacağım dediğin halde paylaşmadın. Satış konusunda Dosyaların Sahibinin Sen olduğunu söyledin ve inkar ettin dosyalar kanıtlandığında satış konun zaten yok. Bariz hit almak için böyle bir şey yaptığın belli kendin zaten "ne hit aldım be" (tarzında) bir cümle ile bunu söyledin. Herkes kendine göre haklıdır veya değildir burası beni bağlamaz. Fakat ben burda bir üyeyim. Src paylaşacağım dediğin halde paylaşmamak , ve dosyaların sypexworks'ün olduğunu inkar etmiştin burada da yalan söylediğin bariz belli idi. Demem o ki bunca şey yapıp "şu şu yüzden banlandım srcler var " demen bir şeyi değiştirmiyor. Önemli olan karakterin bunu da yansıtmış oldun. Hayatında Bol Şanslar![]()
kral el Altından DağıtılıyorUmut seni çok iyi tanıyorum burada uzatmanın manası yok. Konunun Tamamına Hakimim. Ve Tüm olayı okudum. Haksız olduğun için Turkmmo'dan hesabın uzaklaştırıldı. Src olsa bile sorunlu bir src var ve zaten sistemlerin sahibi belli. Hit almak için hala yorum yapmana gerek yok. Ayriyeten Gelen Üyeler için söyledim. Gidip boşuna yorumlarda Src aramasınlar![]()
SCR bırak hiç girme full + full açık diyorlar xDSunun src verebilcek kimse yokmu ya
Kapatırız da src olsa güzel olurSCR bırak hiç girme full + full açık diyorlar xD
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)