mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sistemleri söküp denemek istedim bir çok hata var eksik paylaşılmış. :) Sorunsuz çalışan sistemler zaten elimde mevcut fakat ücretli satıldığı için paylaşamıyorum. Üzerlerinde oynamalar yapıp, gui olsun, kodları olsun değiştirip paylaşacağım. :)

NOT : VARMISIN YOK MUSUN SİSTEMİNİ SÖKMEYE ÇALIŞANLAR OLUCAKTIR İLLA Kİ HATA VEREN YERLERİ DEAKTİF BIRAKARAK HATAYI ÇÖZEBİLİRSİNİZ FAKAT, (EP EKSİLMEZ & EP GELMEZ.)
Adsiz4a390b34b6f17f49.png

Paylaşılan src dosyaları https://forum.turkmmo.com/konu/3871731-usproject-98-99-yeni-nesil-gelismis-vslik-files-hizmeti/ Satışta olduğundan Dolayı Konu Sahibi Forumdan Uzaklaştırıldı.
Zaman Zaman Bu yasak kültürünü desteklesemmi diyorum kimi zamanda bişeyleri engelleyip yasaklıyanları yaksammı diyorum, böle distopik bi yasaklamalar forumu kurduğu için o şişkonun sonu hiç iyi olmuycak ya benim ya başkasının elinde kalcak be hacım.

Ulan gevşek aynı filesi sende satıyorsun sonra ağlıyorsun artık herkeste mevcut files git b*klu filesini sat şimdi ne eziksin ya çok ağladın çok
Laflarına dikkat edersen sevinirim konu filesi satıp satmaması değil çeyrek akıllı arkadaşım konu filesin kendisine ait olmayıpta files benim ben yaptım herşey bana ait demesi umarım biraz beyninin çalışmasına yardımcı olabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri