noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Neyse bu konuyu dahada uzatıp durmak istemiyorum tek sözüm umarım birilerinin emeğini alıp HABERSİZ ve KENDİNİNMİŞ gibi satmaktan vazgeçersin iyi forumlar.
habersiz satmıyorum ki kanka bunu sanada satmıştım satış konum varken :D

habersiz satmıyorum ki kanka bunu sanada satmıştım satış konum varken :D
Çok yalancı bir insansın filesi arkadaşınınmış gibi gösterip satışını yaptın sattıktan sonra files benimdi dedin geliştirdiğim files dedin sypexin filesimi diye sorugumda hayır demiştin tüm kanıtlar duruyor bence dahada kendini küçültme yönetim ekibine teşekkürler böyle yalancı bir arkadaşın yetkisini aldıkları için.

Çok yalancı bir insansın filesi arkadaşınınmış gibi gösterip satışını yaptın sattıktan sonra files benimdi dedin geliştirdiğim files dedin sypexin filesimi diye sorugumda hayır demiştin tüm kanıtlar duruyor bence dahada kendini küçültme yönetim ekibine teşekkürler böyle yalancı bir arkadaşın yetkisini aldıkları için.
Düne kadar yönetim ekibine söven bir şahsın bugun yönetime teşekkür etmesi kadar saçma bu hayat 20 dakkaya bir konu geliyor hazırlan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri