HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
habersiz satmıyorum ki kanka bunu sanada satmıştım satış konum varkenNeyse bu konuyu dahada uzatıp durmak istemiyorum tek sözüm umarım birilerinin emeğini alıp HABERSİZ ve KENDİNİNMİŞ gibi satmaktan vazgeçersin iyi forumlar.

Çok yalancı bir insansın filesi arkadaşınınmış gibi gösterip satışını yaptın sattıktan sonra files benimdi dedin geliştirdiğim files dedin sypexin filesimi diye sorugumda hayır demiştin tüm kanıtlar duruyor bence dahada kendini küçültme yönetim ekibine teşekkürler böyle yalancı bir arkadaşın yetkisini aldıkları için.habersiz satmıyorum ki kanka bunu sanada satmıştım satış konum varken![]()
Düne kadar yönetim ekibine söven bir şahsın bugun yönetime teşekkür etmesi kadar saçma bu hayat 20 dakkaya bir konu geliyor hazırlanÇok yalancı bir insansın filesi arkadaşınınmış gibi gösterip satışını yaptın sattıktan sonra files benimdi dedin geliştirdiğim files dedin sypexin filesimi diye sorugumda hayır demiştin tüm kanıtlar duruyor bence dahada kendini küçültme yönetim ekibine teşekkürler böyle yalancı bir arkadaşın yetkisini aldıkları için.

Düne kadar yönetim ekibine söven bir şahsın bugun yönetime teşekkür etmesi kadar saçma bu hayat 20 dakkaya bir konu geliyor hazırlan![]()
Benim kimseden korkum yok kanka bunu bil yönetim ekibine küfür ettiğin için YETKİN ALINDI hala ne yüzle konuşabiliyorsun.
Kurallar gereği küfür içerikli ss paylaşılamazEkli dosyayı görüntüle 109781
Benim kimseden korkum yok kanka bunu bil yönetim ekibine küfür ettiğin için YETKİN ALINDI hala ne yüzle konuşabiliyorsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)