- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@MaybeAnotherTime Teşekkürler Kardeşim İndirdim Ve Şimdi Files Kuracağım Test Edeceğim SRC Gelirse Direk Bu Serveri AçacağımNeyse Şakası Bi Yana Konuya Bende Şöyle Dahil Olmak İstiyorum.
Arkadaşlar Utanmıyor Musunuz Ymir Dosyalarını Kullanıpta Server Açmaktan O Zaman Kullanmayın Adamlar Onlarca Senesini Hazırlayıp 10 - 20 Kişilik Ekip Metin2 Geliştiriyor Sizde Alıp Niye Serverler Açıyorsunuz Onca Kişinin Hakkına Giriyorsunuz Ekmek Parasıyla Oynuyorsunuz ?
Tartışma İstiyorsanız Sıkıntı Yok Emek Hırsızlığı Sizde Yaptınız Metin2 Dosyalarını Kullanarak Victoryas Denilen Elemanda 1 Ayda 1 Server Açsın 20 Kişiyle Oynasın Serverlerini He Hesaplarda Açıp İnsanlarla Vs Atsın İtem Verip Neyse Yine Tekrarlıyorum @MaybeAnotherTime SRC Gelirse Güzel Olur Tadından Yenmez Teşekkür Ediyorum Üstüne Bende Biraz Bir Şeyler Yapmak İsterim Vs'lik Piyasa İçin Yeni Sistemler Yazmayı Düşünüyorum İnşallah Gelir.
Galiba footerdekini gameforge ekibine katılıp 21. Olup Açtın
- Konular
- 8
- Online süresi
- 5d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 381
- DevLira
- 0
birazdan src geliyomuş kral akaryakıt istasyonuna uğramış.@MaybeAnotherTime Teşekkürler Kardeşim İndirdim Ve Şimdi Files Kuracağım Test Edeceğim SRC Gelirse Direk Bu Serveri AçacağımNeyse Şakası Bi Yana Konuya Bende Şöyle Dahil Olmak İstiyorum.
Arkadaşlar Utanmıyor Musunuz Ymir Dosyalarını Kullanıpta Server Açmaktan O Zaman Kullanmayın Adamlar Onlarca Senesini Hazırlayıp 10 - 20 Kişilik Ekip Metin2 Geliştiriyor Sizde Alıp Niye Serverler Açıyorsunuz Onca Kişinin Hakkına Giriyorsunuz Ekmek Parasıyla Oynuyorsunuz ?
Tartışma İstiyorsanız Sıkıntı Yok Emek Hırsızlığı Sizde Yaptınız Metin2 Dosyalarını Kullanarak Victoryas Denilen Elemanda 1 Ayda 1 Server Açsın 20 Kişiyle Oynasın Serverlerini He Hesaplarda Açıp İnsanlarla Vs Atsın İtem Verip Neyse Yine Tekrarlıyorum @MaybeAnotherTime SRC Gelirse Güzel Olur Tadından Yenmez Teşekkür Ediyorum Üstüne Bende Biraz Bir Şeyler Yapmak İsterim Vs'lik Piyasa İçin Yeni Sistemler Yazmayı Düşünüyorum İnşallah Gelir.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
SORMADAN GEÇEMİCEM SİSTEMLERİ DE Mİ BÖYLE YAZACAKSIN REİSİM
- Konular
- 8
- Online süresi
- 5d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 38
- MmoLira
- 381
- DevLira
- 0
bi büyük bi küçük bi büyük bi küçük
- Konular
- 36
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,913
- DevLira
- 21
Zamanında Evet Bilmiyordum Şuan Bilgim Yüksek Bir Yerlerde Bunu Biliyorum Kendimi Geliştirdim Aynı Yerde Kalmadım Utansaydım Zaten Çoktan O Konular Silerdim Merak Etme
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)