Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@MaybeAnotherTime Teşekkürler Kardeşim İndirdim Ve Şimdi Files Kuracağım Test Edeceğim SRC Gelirse Direk Bu Serveri Açacağım :) Neyse Şakası Bi Yana Konuya Bende Şöyle Dahil Olmak İstiyorum.

Arkadaşlar Utanmıyor Musunuz Ymir Dosyalarını Kullanıpta Server Açmaktan O Zaman Kullanmayın Adamlar Onlarca Senesini Hazırlayıp 10 - 20 Kişilik Ekip Metin2 Geliştiriyor Sizde Alıp Niye Serverler Açıyorsunuz Onca Kişinin Hakkına Giriyorsunuz Ekmek Parasıyla Oynuyorsunuz ?

Tartışma İstiyorsanız Sıkıntı Yok Emek Hırsızlığı Sizde Yaptınız Metin2 Dosyalarını Kullanarak Victoryas Denilen Elemanda 1 Ayda 1 Server Açsın 20 Kişiyle Oynasın Serverlerini He Hesaplarda Açıp İnsanlarla Vs Atsın İtem Verip Neyse Yine Tekrarlıyorum @MaybeAnotherTime SRC Gelirse Güzel Olur Tadından Yenmez Teşekkür Ediyorum Üstüne Bende Biraz Bir Şeyler Yapmak İsterim Vs'lik Piyasa İçin Yeni Sistemler Yazmayı Düşünüyorum İnşallah Gelir.
Galiba footerdekini gameforge ekibine katılıp 21. Olup Açtın

@MaybeAnotherTime Teşekkürler Kardeşim İndirdim Ve Şimdi Files Kuracağım Test Edeceğim SRC Gelirse Direk Bu Serveri Açacağım :) Neyse Şakası Bi Yana Konuya Bende Şöyle Dahil Olmak İstiyorum.

Arkadaşlar Utanmıyor Musunuz Ymir Dosyalarını Kullanıpta Server Açmaktan O Zaman Kullanmayın Adamlar Onlarca Senesini Hazırlayıp 10 - 20 Kişilik Ekip Metin2 Geliştiriyor Sizde Alıp Niye Serverler Açıyorsunuz Onca Kişinin Hakkına Giriyorsunuz Ekmek Parasıyla Oynuyorsunuz ?

Tartışma İstiyorsanız Sıkıntı Yok Emek Hırsızlığı Sizde Yaptınız Metin2 Dosyalarını Kullanarak Victoryas Denilen Elemanda 1 Ayda 1 Server Açsın 20 Kişiyle Oynasın Serverlerini He Hesaplarda Açıp İnsanlarla Vs Atsın İtem Verip Neyse Yine Tekrarlıyorum @MaybeAnotherTime SRC Gelirse Güzel Olur Tadından Yenmez Teşekkür Ediyorum Üstüne Bende Biraz Bir Şeyler Yapmak İsterim Vs'lik Piyasa İçin Yeni Sistemler Yazmayı Düşünüyorum İnşallah Gelir.
birazdan src geliyomuş kral akaryakıt istasyonuna uğramış.

SORMADAN GEÇEMİCEM SİSTEMLERİ DE Mİ BÖYLE YAZACAKSIN REİSİM

image (1).png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri