HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dostum emin ol hepsi konuyu takip ediyor ama sebepsiz bir şekilde gereken yapılmıyor.Kardeşim senin üstlerin mesajda diyor ki eğer hata açık varsa konuyu kapatırız ortaya açık hata çıkıyor kapatmıyorlar sen kurallara dahil olman gerekirken diyorsun ki evet açık hata var güncelleme veririm birazcık buradaki üyeleri düşünüyorsan konunu editleyip fixleyip source ve güncel game mysql paylaşırsın üstüne dünden beri yok fix atıyorum yok şu sistemi söküp atcam diye bizi bekliyorsun
Bu şahıs paylaşmasına rağmen arvis2 sahibi victortaS hala dosyaların satışını yapıyor

Para lazım o arkadaşa fazla kaale almamak gerekBu şahıs paylaşmasına rağmen arvis2 sahibi victortaS hala dosyaların satışını yapıyor![]()
![]()
![]()
Seni Ne egale etti src nerde konuda src yok ayrıca şuan bu konudaki açıklı buglu hata dolu hali değil satılan files önce onu incele kankamBu şahıs paylaşmasına rağmen arvis2 sahibi victortaS hala dosyaların satışını yapıyor![]()
![]()
![]()
Dostum hala anlamıyorsun galiba arkadaşın attıgı dosyalarda src yok ek olarak paket hataları buglar mevcut ben fileste bunları temizleyip fixlerini atıp aktif ettim sunucuyu sorunsuz oynattımBu şahıs paylaşmasına rağmen arvis2 sahibi victortaS hala dosyaların satışını yapıyor![]()
![]()
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)