Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Yazılım Hk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShineSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 130

ShineSun

Administrator
Admin
Dergi Editörü
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Grafiker
Konular
704
Çözüm
7
Online süresi
8mo 11d
Reaksiyon Skoru
3,369
Altın Konu
85
Başarım Puanı
274
MmoLira
566
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba.

Arkadaşlar, yazılım öğrenmek istiyorum bu alanda en iyi eğitimci kim sanal olarak eğitim veren biri var mı acaba?

Not: Kodlamalar sıfırdan öğrenmek istiyorum

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek birkaç kaynak biliyorum. "Kodluyoruz" türkiyede ve ücretsiz olarak bildiğim online eğitimleriyle başvurmanı tavsiye ederim. udemy platformundan yararlanabilirsin. Ücretli eğitimler olsa da ucuz ve bire bir yapılan yazılım dersi için araştırma yapabilirsin. Güzel ve bence güvenilir bir platform. İlgi alanına göre seçim yapman daha mantıklı olur. Bunun yanında Python yazılımını öğrenmekte önemli youtube ve turkmmo formundaki web geliştirme bölümündeki konulardan yararlanabilirsin.
Bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek birkaç kaynak biliyorum. "Kodluyoruz" türkiyede ve ücretsiz olarak bildiğim online eğitimleriyle başvurmanı tavsiye ederim. udemy platformundan yararlanabilirsin. Ücretli eğitimler olsa da ucuz ve bire bir yapılan yazılım dersi için araştırma yapabilirsin. Güzel ve bence güvenilir bir platform. İlgi alanına göre seçim yapman daha mantıklı olur. Bunun yanında Python yazılımını öğrenmekte önemli youtube ve turkmmo formundaki web geliştirme bölümündeki konulardan yararlanabilirsin.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri