HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
gorseldeki root halınde atmam gerekiyor
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
python27 kurup gerekli ayarları yapıp denermisiniz kurduktan sonra ayarıda var forumda var konusupython kurmustum ama hangı surum bılmıyorum
python27 kurup gerekli ayarları yapıp denermisiniz kurduktan sonra ayarıda var forumda var konusupython kurmustum ama hangı surum bılmıyorum
tamamdır hocam simdi python 2.7.0 kuruyorumpython27 kurup gerekli ayarları yapıp denermisiniz kurduktan sonra ayarıda var forumda var konusu
saolun hocam pythonun yenı surumu yukluydu onu kaldırdım 2.7 surumunu kurdum ve sorunsuz calısıyor root dosyasını kıtlıye bıldımpython27 kurup gerekli ayarları yapıp denermisiniz kurduktan sonra ayarıda var forumda var konusu
Rica ederim. ne mutlu bana yardımcı olabildiysemsaolun hocam pythonun yenı surumu yukluydu onu kaldırdım 2.7 surumunu kurdum ve sorunsuz calısıyor root dosyasını kıtlıye bıldım
Ekli dosyayı görüntüle 106778
tesekkür ederim