- Konular
- 8,215
- Online süresi
- 7d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 1,033
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 522
- MmoLira
- 3,131
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
02.07.1963 tarihinde doğdu. Evli ve 1 çocuğu vardır. Profesyonel TV ve Radyo yayıncılığı alanında yöneticiliklerinin yanı sıra ve TV ve Radyo Eğitimi konusunda ortaöğretim düzeyinde öncü katkılarda bulunmuş olup T.C. Başbakanlık Güvenlik İşleri Daire Başkanlığınca Ulusal Güvenlik Belgesine sahiptir.
Türkiye'nin ilk teknoloji içerikli tematik Televizyonu olan "TECHNOLOGY CHANNEL" ait televizyon yayın konseptini ve kanal kimliğini oluşturdu. 75 Kişilik kurucu bir ekiple geliştirdiği Tematik Televizyon kanalını 1 Eylül 2003 yılında DIGITURK 39. Kanal'da yayına soktu. ABD ile birlikte halen 71 ülkeye yayın yapan ve MİCROSOFT Kurucularından PAUL G. ALLEN'in sahibi olduğu dünyanın en büyük teknoloji kanalı TECTV'nin yayın haklarını alarak programlarını Türk izleyicisi ile buluşturdu. Türkiye'nin İlk ve Tek Özel Radyo Televizyon Teknik Lisesi'nde Yönetici ve öğretmen olarak görev aldı. Türkiye'nin ortaöğretimden mezun ilk iletişimcilerinin yetiştirilmesinde önemli katkılarda bulundu ve yine Türkiye'de uzaktan eğitim (Video Konferans) uygulamasında ilkler arasında yer alan Center of Information Technology ve Internet office Sanal dersliklerini Eski Cumhurbaşkanı Sn. Süleyman Demirel'in katıldığı bir törenle Marmara Eğitim Kurumlarında hizmete soktu.