Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Arşivden Server Files 1

indirmek için izniniz yok
3.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler en azından içinde güzel sistemler var sökmelik eline sağlık reis :)

Paylaşım için teşekkürler.

Merhaba değerli TURKMMO üyeleri;

Paylaştığım files, arşivi temizlerken buldum sileceğime foruma kazandırayım dedim.

Sanal makinede çalıştığım alt yapılar kurulu olduğu için kurup görsel bırakamadım. Kuran üyelerimiz olur ise görsel bırakabilirler.

Oyun dosyaları 2021'de sağlam oyuncuda oynatılmış dosyalardır.

Kullanıp veya kullanmamak size kalmış.

Dosyalar bildiğim kadarıyla Emre'nin eski sattığı dosyalar güncel halini sanırsam satışını yapmakta.

q2bi7yp.png

Daha önce paylaşıldıysa rapor butonunu kullanarak bildirebilirsiniz.

Not : Kimseyle bir düşmanlığım yada alıp veremediğim bir husus yok, arşivde durduğundan paylaşıyorum.

VT
multilanguage?

2021 yılında yaptığım dosyaydı kullanılmaz ama sistem sökülür offline shopu sorunsuz gönül rahatlığıyla kullanabilisiniz yalnız keşki satın alan kişilere saygı diyip dosya paylaşılmasaydı dosyadaki kayda değer tek sistem offline shop onun haricinde pmden sesli konuşma varmıydı hatırlamıyorum discorda bağlanıp sistem karalaması yapmıştım. iyi forumlar

2021 yılında yaptığım dosyaydı kullanılmaz ama sistem sökülür offline shopu sorunsuz gönül rahatlığıyla kullanabilisiniz yalnız keşki satın alan kişilere saygı diyip dosya paylaşılmasaydı dosyadaki kayda değer tek sistem offline shop onun haricinde pmden sesli konuşma varmıydı hatırlamıyorum discorda bağlanıp sistem karalaması yapmıştım. iyi forumlar
kral yokmu elinde bizimle paylaşa bilecegin güzel bir files :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)