Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu The Red Lantern İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,439
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

EGS_TimberlineStudio_TheRedLantern_S1-2560x1440-f54ed083223fd1a9289f0889b922b5c3.jpg

Firewatch'ın Alaska'nın vahşi doğasında bir kızak köpeği sürüsünün bireysel üyeleriyle karmaşık ilişkiler geliştirdiğiniz bir kendini keşfetme yolculuğu olduğunu hayal edin.

Yol boyunca bir dizi önemli hayatta kalma kararı vereceksiniz. Durup daha fazla et mi avlayacaksınız? Garip sesleri araştırıyor musunuz? Basın mı? Veya değerli gün ışığını kaybederken enerjinizi geri kazanmak için kamp mı yapıyorsunuz?

Birkaç yıl önce iPad oyunu Dog Sled Saga beni çok heyecanlandırmıştı. Şimdi onun ender temasına yeniden sahibim, bu kez Firewatch veya Sevgili Esther'i çağrıştıran bir 3 boyutlu macera olarak: kendiyle, sessizlikle ve açık havayla bağlantı kurma üzerine meditasyon niteliğinde bir incelemenin yarısı kadar bir yürüyüş yani... kızak simülatörü.

3.png

Aslına bakılırsa, bu da diğer her şey gibi yavrularla bir komün simülatörü. Diğer insanlar ise geride bıraktıkları izlerle temsil ediliyor. Her şey gerçekten çok güzel bir şekilde hallediliyor. Kızak kullanmak ya da karlı yollarda araba kullanmak gibi can sıkıcı olabilecek işler sizin yerinize hallediliyor. Bunun yerine, hiçbir zaman karmaşık gelmeyen dinamik bir tıkla ve tıkla macerasına sahipsin.

Trek'i tekrar tekrar denemek için geri döndüğünüzde, vuruşların çoğu tekrarlanacak ve prosedürel olarak üretilenler hafif olacaktır. Deterministik bir oyunda, her zaman yavaş bir öğrenme süreciyle meşgul olacaksınız ve sonunda tüm parçaların nasıl çalıştığını ve ne anlama geldiğini anlayacak ve size düşünme ve anıların tadını çıkarma fırsatı vereceksiniz.

Başladım ve bitene kadar durmadım. Elimden bırakamadım ama elime alırken benim kafa alanım bana ait ve bu sizinkiyle eşleşebilir veya eşleşebilir.

2.png

The Red Lantern'e son derece yetersiz kaynaklarla başlıyorsunuz, ancak sonraki her koşunuzda, önceki keşfetme, avlanma, gözlemleme, eğitim ve yağmalama çabalarınızın sonucu olarak daha iyi donanıma sahip olacaksınız. Günlüğünüzde sarf malzemelerinize öncelik verebileceğiniz bir paketleme listesi oluşturabilirsiniz.

Önceki bir yaşamın rüyası olarak temsil edilir. Her enkarnasyonda daha akıllı, daha hazırlıklı olarak geri dönersiniz. Hiçbir şeyi bozmak istemem ama bu size neyle karşı karşıya olduğunuza dair bir fikir verecektir: kırmızı fenerli evin peşinde nefis bir doğa inzivası.

Ayrıntılı ses tasarımı için Wwise kullanılarak Unity'de yapılan yolculuğa, karlı pastoral manzaraları parıldatan güzel sihirli saat aydınlatmasını hayata geçiren düşünceli minimalist bir piyano notası eşlik ediyor. Hrishikech Hirway'in skoru Ryuchi Sakamoto'yu çağrıştırıyor ve ne kadar basit görünse de yılın en sevdiğim skorlarından biri.

1.png

Ashly Burch (aynı zamanda The Last of Us, Borderlands 3 ve diğer birçok filmde de duyuldu) baş karakteri seslendiriyor ve modern, havalı ve samimi ama asla iğrenç olmayan, dikkat çekici bir performans sergiliyor.

Ve evet, The Red Lantern kısa. Hedefinize ulaştığınızda işiniz biter. Bunu muhteşem bir şekilde aydınlatılmış bir dünyada inanılmaz karanlık bir yolculuk olarak düşünün. Tabii ki, işiniz bittiğinde, ilk seferinde seçmediğiniz köpeklerle tekrar yapabilir veya her köpek ve onun benzersiz kişiliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için yürüyüşün bir varyasyonunu yapmaya devam edebilirsiniz.

paylaşım için teşekkürler

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri