HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Rob the Castle; tuzaklardan kaçındığımız, paraları topladığımız, kutuları itip kapıları açarak yavaş yavaş çıkışa doğru ilerlemeye çalıştığımız, tehlikelerle dolu labirentlerden oluşan zorlu ve seviye tabanlı bir bulmaca-macera oyunudur.
Oyunda zenginliklerle dolu gizemli bir kaleye sızan cesur bir hırsızı kontrol ediyoruz; ancak içerideki ölümcül tehlikelerin, kahramanımızın tek başına başa çıkabileceğinden çok daha fazla olduğunu kısa sürede fark ediyoruz. Yine de artık pes etmek için çok geç, bu yüzden bu şanssız suçluyu tüm engellerden sağ salim geçirmek tamamen bizim sorumluluğumuzda.
Kalede bizi gerçekten de zorlu engeller bekliyor: Lav çukurlarından ve dikenli tuzaklardan tutun, testere bıçaklarına, çekiçli ezicilere, patlayan varillere, fırlayan mermilere, hareketli platformlara ve hatta aç zombilere kadar uzanan geniş bir tehlike yelpazesi mevcut.
Kahramanımız tek bir darbede öldüğü için son derece dikkatli olmalı, onun bu korkunç kaderden kaçmasını sağlamak adına keskin zekamıza ve hızlı reflekslerimize güvenmeliyiz. Neyse ki kontroller fazlasıyla duyarlı; bu sayede oynarken kontrollerin azizliğine uğrayıp sinir bozucu ölümler yaşamadım.
Rob the Castle, gelir modelini oyun içinde gösterilen zorunlu reklamlar üzerinden kurmuş. Bu reklamlar, 1,99 dolarlık tek seferlik bir uygulama içi satın alımlarla tamamen kaldırılabiliyor. Ayrıca öldükten sonra kaldığımız yerden devam etmemizi sağlayan ödüllü (gönüllü) reklamlar da bulunuyor; fakat reklam kaldırma paketini satın alsanız bile bu dirilme reklamlarının devre dışı bırakılamıyor oluşu beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı.
Genel olarak oyunun düşük poligonlu 3D grafiklerini, zekice tasarlanmış bölümlerini ve sunduğu tatmin edici zorluk seviyesini oldukça beğendim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)