casikalkan 12 Ara 2023 #1 ARKADAŞLAR MERABA BEN SERVER FİLES KURMAK İSTİYORUM VİRTUAL BOXA FREBSD KURUYORUM MAKİNEYİ BAŞLATIYORUM AMA KURULUM OLMUYO YARDIMCI OLACAK VARMI
ARKADAŞLAR MERABA BEN SERVER FİLES KURMAK İSTİYORUM VİRTUAL BOXA FREBSD KURUYORUM MAKİNEYİ BAŞLATIYORUM AMA KURULUM OLMUYO YARDIMCI OLACAK VARMI
Çözüm c312 12 Ara 2023 discord üzerinden mesaj at yardımcı olabilirim discord: c312_ Ayrıca konu uygun alana taşındı. Güncelleme; Gerekli yardım AnyDesk ile bağlanıp yapılmıştır. Oyun Baştan Kurulup ip tanımlamaları yapılıp aktif edilmiştir.
discord üzerinden mesaj at yardımcı olabilirim discord: c312_ Ayrıca konu uygun alana taşındı. Güncelleme; Gerekli yardım AnyDesk ile bağlanıp yapılmıştır. Oyun Baştan Kurulup ip tanımlamaları yapılıp aktif edilmiştir.
c312 12 Ara 2023 #2 discord üzerinden mesaj at yardımcı olabilirim discord: c312_ Ayrıca konu uygun alana taşındı. Güncelleme; Gerekli yardım AnyDesk ile bağlanıp yapılmıştır. Oyun Baştan Kurulup ip tanımlamaları yapılıp aktif edilmiştir. Son düzenleme: 12 Ara 2023 Upvote 0 Downvote Çözüm Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
discord üzerinden mesaj at yardımcı olabilirim discord: c312_ Ayrıca konu uygun alana taşındı. Güncelleme; Gerekli yardım AnyDesk ile bağlanıp yapılmıştır. Oyun Baştan Kurulup ip tanımlamaları yapılıp aktif edilmiştir.