ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu Brigand: Oaxaca İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,314
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,936
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

capsule_616x353916ec983ef24a6f2.jpg

Brigand dünyası: Brian Lancaster'ın Oaxaca'sı eşsiz bir dünyadır. Bu, gulyabaniler, iblisler, ninjalar ve hastalıklı hayvanlarla dolu kıyamet sonrası bir dünya. Üstelik, toprağın kontrolü için çatışan rakip insan grupları da var.

Kendimi kolayca keşfetmeye mecbur bulduğum tuhaf ama son derece ilgi çekici bir dünya. Bundan sonra kendimi hangi ortamların ve durumların içinde bulacağımı görmek için sabırsızlanıyordum.

Dünyanın daha da güçlü hissetmesini sağlayan şey oyunun sürükleyici sim özelliğidir. Silahlarla yaklaşık 20 saatlik bir RPG olan S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl gibi oyunlara benzer şekilde, çeşitli grupları içeren sağlam, entrika dolu bir anlatıma sahiptir.

3d12a424ce2ccb9d8.png

Oyun, bol miktarda NPC etkileşimi, gündüz, gece döngüsü, yan görevler ve çeşitli görevleri tamamlamak için çeşitli yollar ile tamamlanmış bir dünyayı tercih ediyor. Örneğin kapılar ya yakın dövüş silahıyla ve yeterli güçle kırılabilir ya da patlayıcılarla patlatılarak açılabilir.

Gruplara karşı düşmanca eylemlerde bulunup bulunmamanıza bağlı olarak, gruplar arasındaki konumunuzu artırabilir veya azaltabilirsiniz. NPC'leri öldürmek, çalmak ve görevle ilgili kararlar hizip durumunu etkiler. Bu, belirli NPC'lerle ticaret yapma veya onlarla konuşma yeteneğinizi etkiler. Sonunda bir gruba düşman olursanız, sizi bölgede vururlar.

Burada çok sayıda karmaşık sistem işliyor ve Brian Lancaster'ın kendi başına yaratabildiği şey oldukça etkileyici.

2ab9fd6c4d84cead5.png

Brigand: Oaxaca, diğer konularda da seçim yapma şansına sahip olmanızı sağlıyor. Bir RPG gibi, istatistikleri yükseltebilir ve hayatta kalma becerilerinden voodoo büyülerine kadar çeşitli yeteneklerin kilidini açabilirsiniz. Silahları nasıl tamir edeceğinizi veya temizlenmiş paçavralarla kendinizi etkili bir şekilde iyileştirmeyi öğrenebilirsiniz. Oynama tarzınızı nasıl şekillendireceğiniz konusunda burada pek çok seçenek var.

İlk önce temel atış mekaniklerinden bahsetmemeye dikkat ettim çünkü bunun oyunun temel oynanışının en az ilgi çekici kısmı olduğunu buldum. Çekim kullanışlı geliyor ama harika değil. Silahların kullanımı eğlenceli veya tatmin edici gelmiyor. Yakın dövüşler yavaş ve yapmacıktır.

Cansız atış mekaniğinin yanı sıra oyunda, eğer dikkatli olmazsam birkaç saniye içinde beni öldüren agresif, hızlı saldıran düşmanlar da bulunuyor.

Ezici şutları düzeltmek için daha fazla seçenek olsaydı o kadar da kötü olmazdı, ancak oyunun çoğu zaman bana yaptırdığı şey şut atmaktı.

117c4cdb442a543ae.png

Ses efektleri ve müzik karışık bir çantadır. Müzik, benzersiz bir hava yaratmaya yardımcı olan elektronik MIDI parçalarının hoş ve çeşitli bir karışımıdır. Silah sesleri çoğunlukla genel geliyor ama işi hallediyor.

Oyunun ses tasarımının oyunun rahatsız edici atmosferine çok şey kattığı pek çok an var: mağaralarda dolaşırken tuhaf, başka dünyaya ait ulumalar duymak; eski püskü Pochutla şehrinde uzaktan gelen konuşmaların kakofonisi; ya da içerideyken bir yapının çatısına çarpan yağmurun sesi. Bunlar gibi daha eksik olan ses efektlerinin bazılarını telafi eden bir dizi küçük ayrıntıdır.

Brigand: Oaxaca gerçekten keyif aldığım bir oyundu. Bu zorlu ve iddialı bir oyun, biraz zorlu ama oyunda beni kendine bağlayan çok sayıda ilgi çekici sistem var.

ss_8f99f2e131ded8163ec6315e92731bc50096e54f.1920x1080.jpg

Farklı, sürükleyici bir sim RPG deneyimi arayanlara tavsiye edebileceğim bir oyun. Bunun herkese uygun olmayabileceğini unutmayın; Merak ediyorsanız öncelikle oyunun ücretsiz oynanabilir demosunu da deneyebilirsiniz.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri