- Konular
- 14
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 17d 52m
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 53
- MmoLira
- 2,195
- DevLira
- 9
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, BURADA bulunan filesi kullanıyorum, sistem seçeneklerindeki bazı bölümleri kaldırmak istiyorum. Örneğin; Zemin stili ve yazı tipi seçimini kaldırmak istiyorum. Ve bunu yaparken eski zemin stili ve 2008 yazı tipi öntanımlı olmalı. Yani oyuncular zorunlu olarak eski zemin stilinde ve 2008 yazı tipinde oynamalı.
Ek olarak yakın ve uzak kamera açısı butonlarının yazılarını kısaltmak istiyorum. Yani "Kısa Mesafe" yerine "Yakın" gibi yazmak istiyorum bunları nasıl yapabilirim.
Ek olarak yakın ve uzak kamera açısı butonlarının yazılarını kısaltmak istiyorum. Yani "Kısa Mesafe" yerine "Yakın" gibi yazmak istiyorum bunları nasıl yapabilirim.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
UiScprit/systemoptiondialog.py aç bu paylaşmış olduğun pencerenin boyutunu, oradaki butonların konumlarını, butonların yazılarını ve yazıların konumunu vb. düzenlemeleri bu dediğim dosyadan yapabilirsin.
Bazıları Butonlara yazıları locale_interface dosyasına göndermeden dosya içerisinde elle yazıyor. Eğer dediğim dosya içerisinde Kısa Mesafe yada Uzak Mesafe yazısını göremezseniz locale.eix epk içindeki locale_interface.txt içine giriniz ve Kısa Mesafe yada Uzak Mesafe diye aratınız ve yazıyı dilediğiniz gibi değiştirin ardından locale.eix epk dosyasını paketleyin.
Yazı veya Zemin stili için ise Root/SyatemOption.py dosyasını açın zemin ve yazı stili ile alakalı uiScripte gönderilen object ve işlev isimleriyle birlikte silin. Aynı UiScript dosyasından Object ismini silin.