Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Flame Keeper İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,281
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,225
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

header1298662a83882765.jpg

Gölge canavarlar huzurlu bir ülkeyi istila etti, Ebedi Alev'i onu koruyan tilki benzeri hayvanlardan çaldı ve ülkede üzüntü ve çekişmeye neden oldu.
Flame Keeper, standart, küçük seviye tabanlı Rogue benzeri oyununuza çok benziyor. Her bölgenin amacı bir sonraki alana ışınlanmak için bir şenlik ateşi yakmaktır. Kulağa kolay geliyor ama keşif ve bol miktarda savaş gerektiriyor. Şenlik ateşini yakmak, lambaların toplanıp şenlik ateşine geri gönderilmesini gerektirir. Aynı zamanda mağlup edilen düşmanlardan toplanan alev enerjisinin kullanılmasını da gerektirir.

Alev enerjisi bu oyunda önemli bir kaynaktır. Sadece lambaların ve sandıkların kilidini açmak için değil, aynı zamanda sağlık olarak da kullanılıyor. Esasen oyun küçük bir şekilde bir tür kaynak yönetimi oyununa dönüşüyor.

Bu kaynağı yönetmenin yanı sıra, katılmanız gereken çok sayıda mücadele var. Her bölgede gönderilmesi gereken birçok düşman var. Neyse ki, oyun hızlı ve hızlı tepki veren bir dövüş sunuyor. İşleri ilginç hale getirecek yetenekler ve güçlendirmelerin yanı sıra bir kaçma da var. Mükemmel olmasa ve dövüşler tekrarlayıcı gelmeye başlasa bile, düşmanları yenmek tatmin edicidir.

Flame-Keeper-screenshot-Story.png

Oyunun merkez alanı, oyuncunun savaş yetenekleri kazanabileceği, yükseltmeler satın alabileceği ve merkez alanı içindeki istasyonları yükseltmek için meşe palamudu kullanabileceği istasyonlar içerir. Flame Keeper'ın bu sürümü yalnızca bir önizleme olduğundan, savaş yükseltmelerinin çoğu kilitli olduğundan onları deneyemedim, ancak söyleyebildiğim kadarıyla, yükseltmeler potansiyel olarak savaşı daha eğlenceli hale getirebilir.

Savaş aynı zamanda tekrarlayıcı bir his veriyor çünkü her alanda yeniden doğan düşmanlar var. Bu iki ucu keskin bir kılıçtır. Düşmanlar yeniden doğmadan, alev enerjisini yeniden dolduran alev kürelerini düşürmezler, bu da onu sınırlı bir kaynak haline getirir ve oyunu daha da zorlaştırır. Neyse ki, oyunda çok fazla düşman var ve bu da oyunu daha az sinir bozucu hale getiriyor; her zaman her alanı tamamlamak için çok sayıda alev kürem varmış gibi hissettim. Ancak dezavantajı şu ki, savaş çok ağır olduğu için çeşitlilik eksikliği bazılarına daha az zevk veriyor yavan anlar.

Bol alev küreleri oyunu yine de kolaylaştırmıyor. Ölüm anında patlayacak düşmanlar ve birçok düşmanın etrafımı sardığı durumlar sayesinde hâlâ pek çok yakın görüşmem vardı. Diğer Rogue benzeri oyunlar kadar affetmez olmasa da yeterince zorlayıcı olduğunu hissettim.

Düşmanların çok çeşitli olması da işleri ilginç kılıyor: Yer altından sinsice ilerleyen ve yalnızca saldırmak için yerden fırlayan bir düşman solucanı, havan topu tarzı mermiler fırlatan düşmanlar ve ağaçlardan sarkan, hareketlerinizi zehirleyip yavaşlatabilen dev kene yaratıkları . Burada, dövüşün düşüncesizce saldırı düğmesine basmaktan biraz daha fazlası gibi hissettirmeye yetecek kadar şey var. Kaçmak, zıplamak ve becerileri kullanmak başarı için zorunludur.

Flame-Keeper-screenshot-Skills.png

Oyun oldukça doğrusaldır ancak seviyeler her seferinde rastgele oluşturulur, dolayısıyla her şey aynı yerde değildir. Seviye tasarımına gelince keşfedilecek çok fazla şey olmadığını söyleyeceğim. Biyomunun her seviyesi aynı hissi taşır. Her birinin değerli yükseltme malzemeleri içeren bir sandığı vardır. Bunun dışında aranacak pek bir şey yok, bazı küçük değişikliklerle de olsa, seviyeleri baştan sona tanıdık bir havayla bırakıyoruz.

Bazı patron dövüşlerinin yanı sıra basit kule savunma seviyeleri de var; bunlar işleri ilginç kılmak için hoş eklemeler.

Oyun güzel bir 3D poligon görünümüne sahip. Sanat tarzı ve karakter tasarımı bana Tim Burton gözlüğüyle izlenen bir Rayman oyununu hatırlatıyor. Yumuşak bir renk paleti, Flame Keeper'a tam bir Cadılar Bayramı oyunu havası katıyor! Köyler sevimli küçük tilki görünümlü yaratıklarla doludur. Kahramanın kısa çerçevesini tamamlamak için bedensiz elleri ve ayakları var. Oyunun genel görünümünü gerçekten çok seviyorum. Hoşuma giden bir çocuk kitabı estetiği sunuyor.

Sonuçta Flame Keeper türün hayranlarına oldukça tanıdık gelecektir. Bu oyunları arada bir oynayan biri olarak bu oyunla vakit geçirmekten keyif aldım. Her ne kadar tekrarlanıyor gibi görünse de oyun döngüsü beni meşgul edecek kadar eğlenceliydi. Diğer tüm unsurları iyi bir şekilde uygulanmış ve kendi türündeki benzer oyunlarla aynı seviyededir. Rogue benzeri yeni bir aksiyon için can atıyorsan Flame Keeper'a bir göz at. Oyunun tamamının nasıl sonuçlanacağını merak edeceğimi biliyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri