- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,092
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hangi yaşta olursanız olun, karnavalda oyun oynamanın belli bir neşesi ve heyecanı vardır. Carnival Games'i açtığım anda eğlenceli sirk müziğini duyduğumda kendimi başka bir dünyaya ışınlanmış gibi hissettim. Kitle İletişim Araçları, Cat Daddy Games ve 2K bu deneyimi kendi evimin rahatlığında simüle etti. Ama ne kadar bu renkli dünyaya kapılmış olsam da, beni oradan uzaklaştırmak fazla bir çaba gerektirmeyecekti.
Oyunun temeli oldukça basit; sunulan 20 karnaval oyunundan herhangi birini yapay zekaya karşı tek başınıza veya aileniz, arkadaşlarınızla oynayın ve bilet kazanın. Avatarımı Player Store'dan aldığım kıyafetlerle giydirdikten sonra birkaç basket atmaya ve skee topu oynamaya hazırdım. Ancak kısa sürede oyunların yarısından azının oynanabilir olduğunu, diğerlerinin ise kilidini açmak için bilet kazançlarımı takas etmemi gerektirdiğini öğrendim. Oynanabilir ilk 8 oyunu en az bir kez oynamak bana birkaç tane daha açmaya yetecek kadar bilet kazandırdı. Bu noktada hangi oyunların favori olduğunu ve hangilerinden uzak durmak istediğimi zaten seçmiştim. Bu, kontrollerin nasıl ele alındığı ve daha da önemlisi, daha fazla oyunun kilidini açmak için kaç bilet kazanabildiğim gibi faktörlere bağlıydı.
"Batter Up" gibi bir oyun oynamak bana oyun başına 20'den fazla bilet kazandırdı ve bu benim için anında kazanan oldu, oysa "Roll-R-Derby"yi kazanan bir maç bana 10'dan az ödül kazandırdı. Bilet kazançlarında gözle görülür bir tutarsızlık vardı. bu da daha fazla bilet almak için aynı birkaç oyunu tekrar tekrar oynamamı sağladı. Yavaş yavaş daha pahalı kilitlenebilir öğelerle baş başa kaldığım için, tekrarlar eğlenceden daha sıkıcı hale geldi. Biletler yalnızca ek oyunların kilidini açmakla kalmadı. Ayrıca avatarım için yeni kıyafetler satın alabildim ve yine yüksek bir fiyata gelen ek oyun müziğinin kilidini açabildim. Oyunlarda çeşitlilik arttıkça bazılarında hâlâ düşük ödüllerle karşılaştım.
Serbest oyun modunu kapsamlı bir şekilde inceledikten sonra Turnuva modunu test ettim. Aynı oyun kuralları ve aynı miktarda bilet ödülü ile ücretsiz oyunla aynı şekilde çalışır. Bunun yerine Decathalon veya Unlimited turnuvası boyunca herkesin puanını takip eder. Bir sonraki oyun gecenizde bunu oynamayı planlıyorsanız, başlatmak isteyeceğiniz mod budur.
İlk başta kontroller çok basit olduğundan oldukça memnun kaldım. Bu oyunların çoğunda kullanmanız gereken en fazla kumanda kolu ve bir düğmedir. Her ne kadar iş atış poligonuna geldiğinde, artı işaretini hedeflemek birinci şahıs nişancıda nişan almak kadar pürüzsüz hissettirmediği için sınırda hayal kırıklığına uğradım. Hareket kontrollerinin kilidini açtığımda bu hayal kırıklığı azaldı ve nişan alma yeteneğimi bir mil artırdım. Ve evet doğru okudunuz, her oyunda hareket kontrollerini kullanma yeteneğinin kilidini açmam gerekiyordu. Ama şükürler olsun ki diğer oyunların çoğunda tam olarak bir zorunluluk değiller çünkü hareket kontrolleri bazılarında biraz hantal davrandı. Bana göre, size varsayılan olarak bu seçeneği verebilecekken onları bir puan başarısının arkasına saklamanın biraz anlamsız olduğunu düşündüm.
Carnival Games'in mekanik açıdan kusurları olsa da çoğu oyunu oynamak keyifli olabiliyor. Hepsi parlak 3 boyutlu tasarım ve neşeli müzikle bir araya getirildi. Ve kontroller gibi oyun kuralları da o kadar basit ki en küçük çocuklar bile eğlenceye katılabilir. Ancak bazı oyunlar geleneksel karnaval ortamına biraz aykırı geldi. Drone yarışını bir oyun seçeneği olarak gördüğümde hazırlıksız yakalandım. Karakter modelleri bana göre biraz son nesil gibi görünüyor ama sanırım oyunun aradığı çizgi film estetiğine uyuyorlar.
Carnival Games bir parti oyunu olarak iyi çalışıyor ancak sırf bilet sıkıntısı çekmek için oynamaktan keyif aldığım bir oyun değil. Nintendo Switch'te oynamanın çok yönlülüğü sayesinde eğlenceyi yanınıza alabilir ve katılacağınız bir sonraki partinin hayatı olabilirsiniz.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Paylaşım için Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)