noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Altın Konu Ride 3 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

131822dea32ce6150.jpg

Ben bir motorcu değilim, hiçbir zaman da olmadım, bu nedenle profesyonel bir bisiklet sürücüsünün Ride 3 incelemesini arıyorsanız, o zaman bu muhtemelen size göre bir inceleme değildir. Bu oyun bana motosikletler için Forza Horizon eşdeğeri olarak satıldı, ilgimi çeken kısım burası çünkü uzun yıllar araba tutkunu olmasam da, Forza serisi herkesin favori zamanı haline geldi ve yeni bir oyun çıktı ve ben de bu oyunu oynadım. takdir etmeye ve tadını çıkarmaya gelin. Bu yüzden Ride 3'e atlamak için bisiklet derilerini büyük bir korkuyla giydim. Neyse ki ayrıntılara verilen önem, çok sayıda bisiklet, parkur ve modla birleştiğinde bu oyuna her yerdeki bisikletçiler için eksiksiz bir sanal deneyim sağlıyor. Grafikler büyüleyici ve akıcı bir oynanış (arsız geri sarma özelliği ile!), sürüş ve kontrol sanatında ustalaşmaya gerçekçi bir yaklaşım sağlıyor (bana söylendi) ve her farklı araç, Ride 3'te tatmin edici ve keyifli bir yolculuk sağlıyor.

Oyunda pek çok eğitim var; bisikletinizin üzerinde kalabilmek ve duvarın kenarına uçmamak kolay bir iş değil. Aslında tek bir parkuru başarılı bir şekilde tamamlayabilmem ve daha sonra bu konuda ustalaşmam birkaç saatimi aldı. Tam bir bisiklete alıştığınızda, tüm oyun boyunca farklı boyutlarda daha fazlası gelir. Daha sonra becerilerinizi yeniden geliştirmeniz gerekir ve bu, oyunun taze kalmasını sağlar. Oyun aslında Kawasaki, Honda, BMW ve Suzuki gibi spor motosikletlere odaklanıyor. Koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz 230 bisiklet ve avatarınız için tonlarca kişiselleştirme özelliği var.

2bbd45740e4ceb179.jpg

Tek oyunculu mod, yarışabileceğiniz 30 parkurla zengin bir içerik sunar; kariyer modunun yanı sıra, drift yapmak, hayaletinizle yarışmak ve işleri değiştirmek için zaman denemeleri gibi farklı zorluklar vardır. Yapmamış olduğunuzdan daha hızlı ilerlemenizi sağlayan kullanışlı bir geri sarma özelliği var (cidden, yüzlerce kez zamanında fren yapmadığım ve bisikletimden uçarak gönderildiğim komik görüntüler çok saçma!) beni ilerlemekten caydırdı, bir meydan okuma sağladı ve muhteşem grafikler sayesinde ilerleyebildim. Buna ek olarak, tekli yarışlarla, haftalık mücadelelerle ve en önemlisi halka açık veya özel olarak çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz çok oyunculu oyun da var. Bu benim için oyuna harika bir katkıydı; çevrimiçi kitlelere maruz kalmadan bu harika içeriğe erişme seçeneğine sahip olmak gerçekten yardımcı oldu. Daha sonra kendimi daha güvende hissettiğimde açma seçeneğine sahip olmak, dişlerimi batırabileceğim daha fazla içerik açtı.

Pistler ve bisikletler güzelce detaylandırılmıştır. Bu oyunun grafik karmaşıklığı tamamen kusursuzdur. Almanya'dan Japonya'ya kadar her parkur ve farklı ülke titizlikle detaylandırılmıştır. Bisikletlerin kendileri fotogerçekçi, avatarların kendisinin bundan çok daha az olması üzücü.

3d0399ad32100fd8a.jpg

Ride 3 eksiksiz bir motosiklet deneyimidir, ortalamanın üzerinde teslimat sağlayan geniş bir kişiselleştirme yelpazesi sunar Grafiksel olarak seriyi ileriye doğru iter ve bunu yapmak için birkaç yıl almak kesinlikle karşılığını vermiştir. Kilidi açılacak ve yapılacak çok sayıda şey olsa da, uzun süre oynanırsa biraz sıkıcı olabilir. Bu oyunu aralıklı olarak oynamanın motosiklet yarışı sanatını takdir etmeme yardımcı olduğunu gördüm ve Ride 3 bunun için mükemmel bir araç. Meraklıları detaylara gösterilen ilgiyi sevecekler; eğer benim gibi seriye yeni katılıyorsanız, Ride 3 adlı inanılmaz yarış simülatörünü keşfetmenin keyfine varacaksınız.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri