Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu sistemi kurdum lakin zehir kılıcına Pvm Ortalama Efsunu Eklediğimde böyle bir hata alıyorum bunun sebebi nedir ?
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O sekilde ekledim ona nazaran bu sekilxeMerhaba,
locale > locale_game.txt üzerinden efsunun açıklamasını girmeyi bir dene örneğin,
TOOLTIP_ATTBONUS_STONE Metin taşlarına karşı güçlü +%d%% SA
Anladım peki efsun işliyor mu? Eğer işlemiyorsa sırasında bir karışıklık olabilir eğer point olarak bir değer belirtmediyseniz = 91, şeklinde ondan önceki point +1 yapacaktır. Bunları kontrol edebilir değer verebilir veya 90 89 88 şeklinde efsun kodlarını deneyebilirsiniz.O sekilde ekledim ona nazaran bu sekilxe
valla efsunda işlemiyor . sayılarıda değiştim lakin hiç bir değişme olmadı çözüm bulamazsam sistemi geri saracağımAnladım peki efsun işliyor mu? Eğer işlemiyorsa sırasında bir karışıklık olabilir eğer point olarak bir değer belirtmediyseniz = 91, şeklinde ondan önceki point +1 yapacaktır. Bunları kontrol edebilir değer verebilir veya 90 89 88 şeklinde efsun kodlarını deneyebilirsiniz.