noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kontrol Ediliyor Basit Yöntem İle Cheat Engine Üzerinden Skill Hack

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

1 yapma sebebim birinci olarak yazan değerin -25 aralığında olmak zorunda onu yapicama 1 olarak gösterdim 2. olarak da farkındaysan farklı bir yöntemi daha olduğunu belirttim tam video izlediysen bunu gözden kaçırmaman lazımdı bunuda ugrasip bulsunlar en azından 1k hile almak zorunda kalmazlar 😉
2. Yönteminiz de her sunucu da çalışmayacak ve "1k hile almak zorunda kalmayacaklar" bu cümleyi bana söylediğin net bir şekil de ortada discord dan arkadaşlarına (tyty1(pessimist) ve malatyalı) yazdırıp yazdırıp bilgiye ulaşmaya çalışmak acizlik... diğer hususa geleyim Ablanız Veya Abiniz den öğrendiğiniz bilgi ile burada paylaşım yapmak.... ve tekrar olarak cümlemin arkasındayım, bilinçli bir şekil de yapılmamış(hile) hatta max 60 saniyelik işlem için insanların hayatlarından 15 dakika çalmak xD

Player Ptr bile geçici adres, bana ego yapmadan önce aynaya tekrar bak!

2. Yönteminiz de her sunucu da çalışmayacak ve "1k hile almak zorunda kalmayacaklar" bu cümleyi bana söylediğin net bir şekil de ortada discord dan arkadaşlarına (tyty1(pessimist) ve malatyalı) yazdırıp yazdırıp bilgiye ulaşmaya çalışmak acizlik... diğer hususa geleyim Ablanız Veya Abiniz den öğrendiğiniz bilgi ile burada paylaşım yapmak.... ve tekrar olarak cümlemin arkasındayım, bilinçli bir şekil de yapılmamış(hile) hatta max 60 saniyelik işlem için insanların hayatlarından 15 dakika çalmak xD

Belli ki ağlama noktasına gelmişsin packci 1 tytyty tanımıyorum pesimist ise benim grubta çok çok yetenkli bir arkadaş en azından pack ile uğraşmıyor 🤣 2. Olarak her serverde calisatirma konusuna gelirsek kopyala yapıştır yapıpda capo2 diye paylaşan sensin çalışmıyorsa niye deniyor ve paylaşıyorsun kendinle çelişme bok atma 3. Olarak bu piyasada beni tanıyan yok bende kimseyi tanımam güzel izler bırakma peşindeyim birakcamda sizin gibi para derdine girmiş değilim 5k para kimseden istemem 4. Olarak hile nasıl bulunur kardeşim bir şeyler deniyerek hazır internette olan bilgiler ile sikik Sonik pack düzenlemekle olmaz client tabanlı bı koruma veririm sonra ise pack içine client dolduktan sonra atabiliyor musun göreyim anca bypass he bide yabancı forumdan buldunuz c.e güzel c.e hakkınızı yemeyeceğim dua et paylaşmıyor kimse 🤣 bide gruba yan hesap ve arkadaşlarla girmişsiniz aldık yanimiza bari showmenlik yapmayın adam akıllı izleyin bilgi paylaşalım o bilgilerle gidin kendi hilenizi yapın paylaşın açık açık herkese öğretiyoruz her şeyi bizde bilgi gizliliği yok yüzümü sağlamadığım gibi 😉

Bu arada dahada burada tartışma yapma buyur gel gruba konuşalım istedigini ama hakiki hesapla gel

Belli ki ağlama noktasına gelmişsin packci 1 tytyty tanımıyorum pesimist ise benim grubta çok çok yetenkli bir arkadaş en azından pack ile uğraşmıyor 🤣 2. Olarak her serverde calisatirma konusuna gelirsek kopyala yapıştır yapıpda capo2 diye paylaşan sensin çalışmıyorsa niye deniyor ve paylaşıyorsun kendinle çelişme bok atma 3. Olarak bu piyasada beni tanıyan yok bende kimseyi tanımam güzel izler bırakma peşindeyim birakcamda sizin gibi para derdine girmiş değilim 5k para kimseden istemem 4. Olarak hile nasıl bulunur kardeşim bir şeyler deniyerek hazır internette olan bilgiler ile sikik Sonik pack düzenlemekle olmaz client tabanlı bı koruma veririm sonra ise pack içine client dolduktan sonra atabiliyor musun göreyim anca bypass he bide yabancı forumdan buldunuz c.e güzel c.e hakkınızı yemeyeceğim dua et paylaşmıyor kimse 🤣 bide gruba yan hesap ve arkadaşlarla girmişsiniz aldık yanimiza bari showmenlik yapmayın adam akıllı izleyin bilgi paylaşalım o bilgilerle gidin kendi hilenizi yapın paylaşın açık açık herkese öğretiyoruz her şeyi bizde bilgi gizliliği yok yüzümü sağlamadığım gibi 😉
pesimist zaten ty1ty1 kendini kandırma ve benim yaptığım tüm hileler asm den , kimsenin yanına birini sokmama ve böyle bir çabaya ihtiyacım yok , pack yapmak basit iş gibi anlatmışsın komik buyur yap , ben her server de hileyi açarım bunun en iyi örneği rascal koruması olan M.G.Sunucuları bu video mu da izle sonra benle aşık at, kopayala yapıştır demen daha da komik capo2 serverine girip player ptr bulamayan sen ve arkadaşların... paylaştığım .CT dosyasına gir de player ptr al! Hiç bir zaman kimseden yardım almadım ne yapıyorsam saatlerce günlerce kafa patlatıp çözüyorum deneme-deneme ve pes etmeden o yüzden abin ve ablan artık cinsiyeti bile belli olmayan şahıs dan yardım almaya devam et bir gün kendi başarın olur da paylaşırsan kendini de kandırmamış olursun! Kanalıma gir de bak bakalım bildiğini sandığın şeyleri nasıl rahatlıkla yapmışım izle...

Dipnot: Daha hilenin orjinal adını bile bilmiyorsun pessimist yaverine söylemiştim adını oradan öğrenebilirsin!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri