noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Altın Konu WordPress'te Google Analytics Nasıl Kurulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameserverplay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 247

gameserverplay

⭕️⭕️\_____/⭕️⭕️
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,135
Çözüm
3
Online süresi
4mo 15d
Reaksiyon Skoru
5,377
Altın Konu
67
Başarım Puanı
409
MmoLira
1,447
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Google Analytics, SEO ve pazarlama için veri ve temel analitik araçlar sunan bir web analizi hizmetidir. Google hesabı olan herkes, Google Marketing Platform'un bir parçası olan hizmeti ücretsiz olarak kullanabilir.

Google Analytics, bir web sitesinin çalışmasını izlemek ve ziyaretçisi hakkında bilgi toplamak için kullanılır Küçük ve orta ölçekli perakende web siteleri, pazarlama çabalarını iyileştirmek ve web sitesi trafiğini artırmak için kullanılabilecek çeşitli müşteri davranışı istatistiklerini toplamak ve analiz etmek için genellikle Google Verilerini kullanır.

İlk kurulum: Google Analytics'i kullanmaya başlama.

1699976890650.png

1 Adım: Google giriş yapın ve Ölçümü Başlat seçeneğini belirleyin.

1699977009932.png

2 Adım: Hesabınıza bir ad verin; Web sitenizin veya kuruluşunuzun adı gibi herhangi bir şey olabilir. Ayrıca hesap veri paylaşım ayarlarını da seçebilirsiniz.

1699977035217.png

1699977055789.png

3 Adım: Şimdi, bir sonraki adımda hesabınıza bir mülk adı verin, Raporlama saat dilimini ve yerel para biriminizi seçin ve ardından İleri'ye tıklayın. Sonraki adımda, şirket bilgilerini sağlayın (isteğe bağlı) ve GA'yı nasıl ve neden kullandığınızı gösteren kutuları işaretleyin.
1699977075248.png

4 Adım: Bir sonraki aşamada (Hizmet Sözleşmesi Koşulları) ülkenizi seçin, şartları dikkatlice okuyun ve Kabul Ediyorum düğmesini işaretleyin.

1699977096818.png

5 Adım: Sonraki adımda, Platform seçin bölümünün altında Web'i seçin.

1699977121279.png

6 Adım: Şimdi bu aşamada akışımızı kuracağız. Web sitenizin URL'sini girip bir ad verdikten sonra Akış Oluştur'u tıklayarak bir akış oluşturun.
Not: Yaklaşan hataları önlemek için web siteniz için uygun bir protokol (ör. HTTP veya HTTPS) seçin.
1699977145357.png

7 Adım: Şimdi, Etiketleme Talimatları bölümünün altında, Global site etiketini seçin ve metin alanının sağ üst köşesindeki düğmeyle metni/etiketi kopyalayın.

Artık başarılı bir şekilde bir hesap, akış ve analiz etiketi oluşturduğumuza göre, bunu web sitemize entegre edeceğiz.

1699977177509.png

Etiketi WordPress sitenize eklemek için yönetici kontrol panelinize gidin ve eklentiler dizininden WPBeginner – Plugin tarafından Insert Headers and Footers'ı yükleyin,
ardından etkinleştirin.

1699977210364.png

WordPress kontrol panelinizdeki Ayarlar simgesinin üzerine gelin ve Üstbilgi ve Altbilgi Ekle'yi seçin.

screenshottestvarunherlekarcom20211214210752.png

Şimdi kopyaladığımız etiketi başlık kısmında scriptlerin altına yapıştırıyoruz ve Kaydet butonuna tıklıyoruz.

Hepsi bu kadar, Google Analytics'i WordPress sitenize başarıyla yüklediniz.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri