romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Røde X İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,092
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

cats2.jpg

Bir yayıncı, podcast yayıncısı veya ses içeriği yaratıcısı mısınız? O halde bu sizin için! Ben de bir içerik yaratıcısı olarak, teknolojinin yaratıcı yolculuklarımızda oynadığı önemli rolün farkındayım; dolayısıyla Røde X (Røde'nin bir alt bölümü) en son mikrofon koleksiyonunu piyasaya sürdüğünde doğal olarak çok ilgimi çekti.

Røde X XCM-50 ve XDM-100'ün her ikisi de kullanıcılara yayın ve oyun için optimize edilmiş bir ses deneyimi sunmak üzere tasarlandı. Her iki mikrofonun da kullanımı son derece kolaydır; yalnızca takın ve kullanıma hazırsınız. Ayrıca Røde Unify yazılım entegrasyonuyla birlikte gelirler (yeni Røde X mikrofonlarından birini satın alırsanız yazılım ücretsizdir) ve hem oyun hem de yayın için eksiksiz bir ses çözümüdür. Bir kez alıştığınızda, oyun, sohbet, müzik, sistem ve tarayıcı sesi gibi farklı ses kaynaklarını kolaylıkla ayarlama yeteneği kesinlikle ürün yelpazesine bir avantajdır.

XCM-50, Røde X'in ilk ünitelerinin kesinlikle daha bütçe dostu modelidir ve her yeni içerik oluşturucu için mükemmeldir. Kondenser mikrofon olması sayesinde ses sıcaktır ve ünite kompakt ama sağlamdır.

Bulduğum tek dezavantaj, tamamen uzatıldığında tripodun şeklinin oldukça büyük olması ve ızgaranın son derece ince olması ve çok fazla toz tutabilmesiydi. Ancak, hem kaliteyi hem de işlevi tek bir harika ünitede birleştirdiği için bu mikrofonun seyahate çıkarıldığını hayal edebiliyorum.

Özellikler:

Kutup düzeni: Kardioid
Kapsül Kondenser
Frekans aralığı: 20Hz – 20.000Hz
Bağlantı: USB-C
Analog çıkış: 3,5 mm kulaklık
Örnekleme hızı: 48kHz
Bit derinliği: 24 bit

cats.jpg

XDM-100, zengin ses sunan profesyonel bir dinamik USB mikrofondur. Kutusundan çıkardığım ilk andan itibaren bunun çok kaliteli, çok iyi bir USB mikrofon olduğunu biliyordum. Kendisini dış titreşimlerden izole etmek için stüdyo şok montaj aparatını Røde PSA1+ gibi bir bom/stüdyo koluna takmanızı tavsiye ederim, aynı zamanda çok profesyonel görünüyor.

Yine bilgisayarınızda bir USB-C bağlantı noktasına veya bir çeşit adaptöre/uzantıya ihtiyacınız olacak. Bu dinamik mikrofon, ultra düşük arka plan gürültüsüne izin verir ve dahil edilen patlama kalkanı, sert 'p' veya 'b' hecelerini azaltır. Ses kalitem önceki mikrofonuma göre son derece netti ve oyundaki takım arkadaşlarım tarafından olumlu yorumlar aldı.

Özellikler:

Kutupsal Desen: Kardioid
Kapsül: Dinamik
Frekans Aralığı: 20 Hz — 20 kHz
Analog Çıkışlar: 3,5 mm Kulaklık Çıkışı
Örnek Hızı: 48kHz
Bit Derinliği: 24 bit

IMG_423942264267f3648af10b51933.jpg

Genel olarak, önceki mikrofonumdan her iki Røde X mikrofonuna yükseltme yaptığımda şaşırdım ve her iki mikrofonun da herhangi bir yaratıcının kurulumuna mükemmel katkılar olacağına gerçekten inanıyorum. Kişisel olarak XDM-100'ü gerçekten seviyorum ve yayın ve podcast kurulumumu önemli ölçüde geliştirdi, ses kalitesi hem film çekmede hem de yayında olağanüstü.

Ürün yelpazesi ve nereden satın alınabileceği hakkında daha fazla bilgi için web sitelerini ziyaret edin

Eline sağlık Paylaşım için TEŞEKKÜRLER.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri