noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Citadel: Forged with Fire İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,281
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,225
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

maxresdefault594a4c9dc8ff8609.jpg

Citadel: Forged With Fire, Blue Isle Studios ve Virtual Basement tarafından geliştirilen çevrimiçi bir sanal alan RPG'sidir. Oyun, 1 Kasım 2019'da Steam, Xbox One ve PlayStation 4'te yayınlanan 1.0 sürümüyle 2017'den beri erken erişimdedir. Sihir, büyü yapma ve krallıklar arası çatışma unsurlarıyla, sihir sanatlarının yeni doğmuş bir çırağı olarak, Ignus'un tehlikeli dünyasını araştırmak için yola çıkacak. Amacınız: Kendiniz için bir isim oluşturmak ve ülkenin yönetici Haneleri arasında ün ve güç elde etmek.

Citadel: Forged with Fire, Virtual Basement'ın yanı sıra Rust ve Conan Exiles tarafından yapılan Ark: Survival Evolved'a benziyor ve benziyor. Çoğu zaman çok iyi çalışıyor ve bazı ortam ayarları muhteşem. Karakter modelleri ve hayvanlar, canavar animasyonları harika görünüyor. Sesler harika, özellikle de kaynaklar için belirli canavarları bulmaya çalışırken, genellikle perileri veya ayıları görmeden önce duyuyorum.

Oyunu öne çıkaran şey, uçabileceğiniz bir süpürge yapma, dev kartallar ve ejderhalar gibi yaratıkları evcilleştirme ve onlara binme yeteneğinin yanı sıra çeşitli silahlara eklenebilecek büyüleri kişiselleştirme yeteneği ile sihire odaklanmasıdır. . Citadel, devasa bir çevrimiçi sanal alan olarak tanımlanıyor; ancak bu, çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunuyla karıştırılmamalıdır; aradaki fark, sunucudaki oyuncu sayısıdır. ABD, Avrupa ve Asya merkezli, maksimum 50'ye kadar değişen oyuncu limitlerine sahip birçok resmi sunucu arasından seçim yapabilirsiniz, ancak sunucu başına yalnızca bir karakter oluşturabilirsiniz. Yalnızca arkadaşlarınıza özel bir sunucu veya LAN partisi düzenlemek istiyorsanız kendi özel sunucunuzu da kiralayabilirsiniz.

ss_dbe5a6d83a9f69856725d129ed0e9370a3ceb201.1920x1080.jpg

Raincourt, Heathclyffe ve Eastreach olmak üzere üç başlangıç noktasından birini seçerek başlıyorsunuz. Bu kasabalar, zararlı oyuncu ve npc etkileşimlerini önleyen, çevrelerindeki görünür bir güç alanıyla sihirli bir şekilde korunmaktadır. Başlangıç kasabalarının üçünde de aynı acemi görevleri var; size rünler, odun ve meyveler gibi eşyaları toplamanın, yemek pişirmek için ateş yakmanın ve esans toplamanın temellerini öğretiyor. Kasıtlı olsun veya olmasın, diğer iki güvenli bölgeye yürüyerek gidebilir ve ek öğeler ve deneyim için aynı başlangıç görev zincirini tekrarlayabilirsiniz, ki bunu yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Ancak bu başlangıç görevlerinden sonra, büyük ölçüde kendi cihazlarınıza bırakıldınız.

Yıllar boyunca bunu yapan pek çok oyun oynadım, ancak bazı oyuncuların bundan sonra ne yapacaklarını düşündüğünü görebiliyorum. Sandbox RPG türünde olduğu gibi, genellikle kendi maceranızı seçmeye alışkınsınız ve bu size karakterinizi nasıl oynamak istediğiniz konusunda büyük bir özgürlük verir. Arkadaşlarla da çok daha eğlenceli ama bugünlerde oyunlar hakkında da bunu çok söylüyorum. Yaptığınız her şey size oyunda deneyim kazandırır, bu nedenle başlangıçta sıkıcı olsa da, kelimenin tam anlamıyla yerde gördüğünüz her şeyi almaya değer. Her şeyi toplamaya başladım ve birkaç seviye boyunca bunu atladım, ancak üs inşa etmeye ve daha iyi silahlar, zırhlar üretmeye başladığınızda, daha fazla hasat etmiş olmayı dileyeceksiniz. Meraklıları için yemek üretebilir ve yiyebilirsiniz, ancak şükürler olsun ki, türdeki diğer oyunlar gibi karakterinizin yemek yemesi ve içmesi gereken hiçbir hayatta kalma unsuru yoktur.

2bb8bf625693f3a1c.jpg

Karakterinizi silahlar, zırhlar ve süs eşyalarıyla donatabilirsiniz ve 5, 10, 15, 20. seviyelerde farklı seviyelerdeki öğelerin kilidi açılabilir. Bu, bazen karakterimle bir sonraki adımda ne yapmam gerektiği konusunda kaybolduğumda bana daha büyük hedefler veriyor. Silahlar yumruklardan, baltalardan/kılıçlardan, asalardan ve sopalardan oluşur. En fazla dört silah donatabilirsiniz ve bunlar basit yakın dövüş silahları olarak kullanılabilir, ancak gerçek çeşitlilik, silah başına en fazla iki büyü eklediğinizde ortaya çıkar. Her silahın oluşturulabilecek iki saldırı ve iki faydalı büyüsü vardır ve farklılık, büyüye hangi büyülü özün eklendiğine göre belirlenir. Bana Diablo III'teki işçiliği hatırlatan eşyalar üretmenin rastgele istatistik şansını gerçekten beğendim ve yeni bir tarif öğrendiğimde ne yapacağımı görmek beni gerçekten heyecanlandırdı. Yaptığım ikinci bornozun harika istatistiklere sahip turuncu destansı bir bornoz olması beni çok heyecanlandırdı!

Dünya üzerinde aydınlık, karanlık ve doğa gibi esansların yanı sıra çok fazla ileri gitmeden yaratık ganimeti de bulunabiliyor ve daha sert canavarlarda daha güçlü esanslar bulunabiliyor. Varsayılan büyü özü, size yardımcı olacak temel atış, ışın veya patlama saldırı büyülerinin yanı sıra kendi kendini iyileştirme ve yardımcı büyüler üretir. Buna ek olarak bulduğunuz kaynaklar yaptığınız büyülere bonuslar da ekleyebilir. Örneğin, kemikler sülük ömrüne yüzdelik bir şans katar, peri tozu büyülerin menzilini artırır ve diğer bazı öğeler farklı özellikler ekler, böylece oynamak için birçok seçeneğiniz olur. Işık esansları genellikle faydalı büyüler üretir, doğa ise havlama derisi ve kök gibi büyüler üretir. Her kullanımda canınızı emecekleri için karanlık özleri kullanırken dikkatli olun. Bunu 5. seviyede, öldürmeye çalıştığım domuz yanıma yaklaşmadan önce kendimi öldürdüğümde zor yoldan öğrendim. O özel anı unutmaya çalışıyorum.

Özellikle yararlı iki yardımcı büyü, çıkarma ve sakinleştirme büyüsüdür. Asanıza doğa özü içeren ekstrakt eklemek, bir ağaca, kayaya, mantara veya kaynak içeren herhangi bir şeye ışın göndermenizi sağlar ve siz koşarken bu kaynakları toplar. Bu bir lütuf ve bunu mümkün olan en kısa sürede almanızı öneririm, çünkü bu, etrafta koşarken tam anlamıyla hasat yapabileceğiniz anlamına gelir. Pacify, hayvanları, canavarları evcilleştirmek için kullanılır; evcilleştirmek için gereken süre, silah gücünüz ve hayvanın, canavarın üzerinde kalan sağlık durumuna göre belirlenir. Aynı anda en fazla dört evcil hayvanı evcilleştirebilirsiniz; bunlar bir binek artı 3 savaşçı evcil hayvan veya istediğiniz herhangi bir kombinasyon olabilir.

22.jpg

10. seviyede süpürge ve eyer yapımını öğrenebilir, bir taban ve çalışma tezgahı inşa ettikten sonra bir eyer yapıp onu evcilleştirilmiş evcil hayvanlarınızdan birine takabilir ve daha sonra onlara binebilirsiniz. İlk bineğim bir attı ve binicilik animasyonu çok sarsıntılıydı. Attan indiğimde atı beceriksizce havaya fırlattı ve orada kaldı. Süpürge harika bir ulaşım aracıdır; ancak kullanımı manaya mal olur, bu nedenle çantanızda mana iksirleri ve mana yiyecekleri stokladığınızdan emin olun. Hayallerinizdeki evi, kaleyi, büyücü kulesini veya kaleyi inşa ederken çok eğlenebilirsiniz. Yalnızca kaynakları toplamak için gereken zaman ve çabayla sınırlısınız, bu nedenle elbette gruplamak, birçok elin hafif iş yapması anlamına gelir. Etrafta koştururken, çok sayıda harika konut kreasyonu gördüm.

Seyahatlerimde ara sıra başka grafiksel aksaklıklar da oldu ama oyunu bozan hiçbir şey olmadı. Geceleri karanlık, kasvetli ve pusludur ve bazen uzaktan görmek zordur, ancak gündüzleri oyun şaşırtıcı derecede güzeldir. Evimi bir göle bakacak şekilde kurdum ve kuzeyde çok uzakta devasa bir taş heykelin olduğu bir dağ görüyorum. Bazı oyunculara göre oraya seyahat edebilirsiniz, bu yüzden bunu daha sonra görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Kuzeye doğru ilerledikçe canavarlar daha da zorlaşıyor. Kuzeye doğru ilerlemeye başladığımda, birkaç oyuncu yanıma uçtu ve "Hey, seviyen çok düşük, devam edersen katledileceksin!" dediler. Bir PvP sunucusunda olmama rağmen karşılaştığım çoğu oyuncu bana yardımcı oldu ve bu harika bir deneyim oldu.

Savaş büyülerimi test etmem için çok sayıda günlük görev, mağara ve npc kampı var ve ganimet de oldukça iyi; bir kamp temizlemenin ödülü olarak tek bir hazine sandığı ve 10. seviye bir mağarayı temizlemenin ödülü olarak 2-3 hazine sandığı var . Seviye atladıkça beceri puanları kazanıyorsunuz, bu yüzden puanlarımı konut planlarına bölüyorum ve yakın zamanda bazı 10. seviye silah ve zırhların kilidini açıyorum. Ayrıca seviye atlarken stat puanları da kazanırsınız ve bir ev inşa edene kadar yığınla kaynak toplayacağınız için bazı puanları taşıma ağırlığına pompalamaya değer. Karakterim güçlendikçe ve daha büyük ve daha iyi ganimetlerin cazibesi ilerlememi engelledikçe yavaş yavaş kuzeye doğru ilerlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Oynamak için her giriş yaptığımda kendime yeni silahlar yapmaya yetecek kadar kaynak kazanmak gibi bazı hedefler koyacağım. Ancak yol boyunca bir düşman kampını ortadan kaldırarak veya vahşi doğada rastgele hazine sandıkları keşfederek dikkatim dağılacak.

A08P4Hrf-1920x1080.png

Citadel: Forged with Fire başka bir ARK veya Rust klonuna benziyor ancak büyü yapımı, süpürge sopasına binme ve evcil hayvan evcilleştirme özellikleri kendinizi gerçek bir büyücü gibi hissetmenizi sağlıyor. Şu ana kadar oyunda geçirdiğim 8 saatten keyif aldım ve büyücümün 5 seviyeli dönüm noktalarının her birine seviye atlatmayı, daha fazla işlenebilir öğenin kilidini açmayı ve daha zorlu bölgelere girmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Bazen biraz tekrarlanabilir olduğunu düşünüyorum, bu hayatta kalma oyunlarında alışılmadık bir durum değil, ancak kısa bir mola bende Citadel'e geri dönme isteği uyandırıyor. Bunun önümüzdeki aylarda adil bir miktar harcayacağım bir oyun olduğunu hissediyorum. Blue Isle Studios'taki geliştiriciler, piyasaya sürülmesinden bu yana oyuncuların geri bildirimlerini izliyor ve dinliyor ve sıklıkla önerilen birçok değişiklik ve yaşam kalitesi güncellemesini uyguluyor. Ayrıca oyunun yol haritasına ilişkin kısa bir güncelleme de sağladılar:

“Citadel: Forged with Fire için önümüzdeki aylarda kullanıma sunacağımız bazı büyük yeni güncellemeler planlıyoruz. Daha önce gelecek olan yepyeni, destansı görev serilerimizden biraz bahsetmiştik. Bu görevler sizi Ignus'ta inanılmaz bir yolculuğa çıkaracak ve oyuncuların dünya hakkındaki karanlık sırları ortaya çıkarmasına yardımcı olacak. Ayrıca giysi boya sistemi, yapı boyama ve yeniden renklendirme sistemleri, daha fazla silah, mini patron dünyası etkinlikleri ve planlanmış çok daha fazlası gibi başka harika içeriklerimiz de var!

Eline sağlık Paylaşım için TEŞEKKÜRLER.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri