Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

EarthNight İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,316
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,942
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

EarthNight_FullGame_P34_1920x1080_EN.jpg

İlginç dokunuşlara ve renk patlamalarına sahip, Dark Souls zorluk seviyesinde eğlenceli bir platform oyunu mu arıyorsunuz? Sanırım sizin için mükemmel bir oyun buldum. EarthNight, Cleaversoft stüdyolarındandır ve Switch, PS4, Xbox One ve Apple Arcade'de mevcuttur. Otomatik çalıştırma seviyesi sistemi, bu mücevherin tekrar değerini artıran hızlı, eğlenceli aksiyon patlamalarına olanak tanır. Sanat eseri, daha fazlası için geri gelmenizi sağlayacak bazı bağımlılık yaratan müzik parçalarıyla birleşen bazı ayrıntılı 2D grafiklerle inanılmaz derecede güzel.

Stanley veya Sydney olmak üzere 2 karakterden biri olarak oynuyorsunuz. Her karakterin kendine has farklı hareketleri vardır ve her ikisinin de avantajları ve dezavantajları vardır. Birinizin diğerinin üzerinden çift atlama yeteneği ile daha uzun süre zıplayabilirsiniz. Bir ejderhanın sırtına düşerek prosedürle oluşturulan her seviyeye atlıyorsunuz. Buradan ejderhanın başına doğru ilerlerken atlamaları ve kısa çizgileri zamanlamanız gerekir. Zamanlı atlamalar aynı zamanda her seviyedeki güçlendiricilere ve toplanabilir öğelere ulaşmayı da içerir ve bu, Sidney'in çift atlamasıyla kesinlikle daha kolay hale gelir. Stanley'nin güçlü bir kılıcı var, bu da ejderhanın kafasını kesmeniz gerektiğinde seviyenin sonunu kolaylaştırıyor.

157e701ecb242f06a.jpg

Ayrıca seviyenin sonuna ulaşmak için kesinlikle ihtiyacınız olan değerli sağlığınızı geri kazanmak için yol boyunca zincirleyebileceğiniz düşmanlar da var. Seviyenin sonuna ulaştığınızda her şey istikrarlı olmuyor ve işiniz bitiyor, işi bitirmek için amansız bir zaman faktörü var ve işte burada Stanley devreye giriyor. Stanley'nin kılıcı daha güçlüdür ve ejderhayı yok etmek çok daha kolaydır. Önce Sydney olarak oynamayı, toplanabilir tüm eşyaları almayı ve ardından bu eşyaları Stanley olarak gerçekten zor bazı alanları geçmek için kullanmayı buldum. Bu, oyunun birkaç oynanışını elde etmenin harika bir yolu ve bu beni bunu hem Apple Arcade'de hem de Nintendo Switch'te defalarca oynadığım noktaya getiriyor. Switch'i hareket halindeyken alıp kısa aralıklarla atlamak harikaydı; Apple Arcade sürümü, ailemin bu oyunu deneyimlemesinin ve kimin seviyeyi en hızlı ve hangi karakterle geçebileceğini görmenin bir yolu oldu. İnanılmaz derecede benzersiz ve keyifli iki deneyim oldular.

Elle çizilmiş 2D ve 3D grafikler, oynadığım her iki platformda da kesinlikle muhteşem görünüyor. Özellikle Apple Arcade'in renkleri büyük ekran ve Apple TV'nin 4K ekranıyla tamamlanıyor. Switch, müzik ve ses efektlerinin gerçekten ortaya çıktığı yerdir. Ayrıca bu oyuna gerçekten aşık olmamı sağlayan mobil deneyimi de sağladı. Zorluğun kullandığım kontrol cihazlarından kaynaklanabileceğini düşündüm, ancak işleri karıştırdıktan sonra oyunu zorlaştıran aslında oyunun zorluğuydu ve dengeyi mükemmel bir şekilde karıştırıp geri dönmemi sağladı, yenmeye kararlıydım.

ss_116791b6dcbfc1af35e485468c9a63293297b288.1920x1080.jpg

EarthNight, size meydan okumak için elinden gelenin en iyisini yapan, bağımlılık yaratan bir oynanışla yıla harika bir başlangıç. Animasyon ve grafikler zengin ayrıntılara sahiptir ve HD güncellemesiyle bu türün geçmişindeki harika oyunların habercisidir. Bunu müzik ve ses efektleri de destekliyor. Bunu daha önce koşan bir platform oyunu hakkında söylediğimi sanmıyorum, ancak bu oyun gerçekten de başlığı video oyunlarındaki sanatı andıran bir şeye yükseltiyor. EarthNight artık PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve Apple Arcade'de mevcut.

Eline sağlık Paylaşım için TEŞEKKÜRLER.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri