InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Altın Konu Never Give Up İnceleme

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,203
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,317
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,945
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1e38e3fa1b3b5cc07.jpg

Never Give Up, Tasselfoot ve Massive Monster tarafından geliştirilen ve Armor Games Studios tarafından yayınlanan hardcore bir platform oyunudur. Orijinal Flash oyunları Give Up and Give Up 2'nin başarısını temel alan Never Give Up, 13 Ağustos 2019'da Steam ve Nintendo Switch'te yayınlandı ve o zamandan beri kalpleri, akılları, klavyeleri ve kontrol cihazlarını kırıyor.

Kendinizi bulmak için bir maceraya atılırken, isteğe bağlı olarak kırmızı bir eşarp takan, gülünç derecede iyi görünümlü bir adam olan Blue olarak oynuyorsunuz. Blue'yu, komedi ve video oyunlarına odaklanan çevrimiçi bir program olan Game Grumps'ta Egoraptor olarak bilinen Arin Hanson seslendiriyor. Kendinizi defalarca oyun tanrılarının kaprislerine kaptırırken, onun eğlenceli sesi sizi deli gibi sıkıştırıyor. Tekrar tekrar ölürken, her biri çeşitli odalara ve zorlu patronlara sahip birden fazla oyun dünyasından geçmeniz gerekiyor. Kulağa berbat bir oyun gibi gelebilir ama ben de oyunu yayınlarken yanımdaki eşim ve izleyiciler gibi ben de çok güldüm. Başarısızlıkların sizi etkilemesine izin vermezseniz ve hatalardan ders çıkarırsanız çok eğlenceli olur.

Her dünyanın birkaç odası vardır ve her odanın geçmeniz gereken çeşitli seviyeleri vardır. Bir seviyeyi ilk kez tamamladığınızda bunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz. Evet, yapma. Bir seviyeyi tamamladıktan sonra aynı seviyeyi tekrar yapacaksınız ama bu sefer daha fazla tuzak ve şeylerle... hayır, sizi öldürecek. Bu zor seviyeyi fethettikten sonra daha da zorlaşıyor; ta ki sonunda zafer kazanıp o lanet sahneyi tamamlayana kadar. Toplamda 150'den fazla seviyeyi kapsayan 30'dan fazla seviye seti ile fethedilecek altı benzersiz dünya ve patron var. Kolay, zor ve çılgın zorluk seviyeleri var. Kolay ile zor arasındaki tek fark, kolayın kontrol noktalarının olmasıdır ancak seviyelerin zorluğu ve zorluğu hâlâ mevcuttur. Kontrol noktalarını hiçbir zaman Never Give Up'ı oynadığım zamanki kadar takdir etmemiştim.

24383a18cdd987237.jpg

Geniş bir alanı geçmek için çift atlamanız, bir platforma inmeniz, ardından bir engelin üzerinden atlayıp bitiş kapısına koşmanız gerekebilir. Bir sonraki seviye, geniş boşluk, platform ve atlanacak engelin bulunduğu aynı odadır, ancak şimdi engelin tepesinde bir sivri uç vardır, bu nedenle daha yükseğe atlamanız gerekir. Bir sonraki seviyede sivri uçlar var ama aynı zamanda size güdümlü füze fırlatan bir taret var. Ayrıca çatıda artık çiviler var, böylece eskisi kadar yükseğe zıplayamazsınız, böylece kapıya hızla ulaşmak için ek yoğunluk sağlanır. Bir sonraki seviyede güdümlü füzelerin yanı sıra çift atlamayı denediğiniz anda ateş eden bir lazer ışını da var. Bu olabilecek çılgınca şeylerin sadece küçük bir örneği. Korkunç gergedanların saldırdığını söylemiş miydim?

Üzerinde çok uzun süre kalırsanız düşecek bloklar, bariyerleri düşürecek geçilecek düğmeler, yalnızca yeterince yaklaştığınızda ortaya çıkan gizli bloklar, dikkatinizi dağıtmak için toplanacak öğeler ve madeni paralarla dolu gizli geçitler var. Toplanan paralar, Blue için mevcut olan 21 harika kostümden bazılarının kilidini açabilir ve bu da oyunun mizahını artırır. Bu madeni paralardan bazıları bana birçok ölüme mal oldu, bazılarını ise elde etmek benim için çok zordu. Bu, özellikle dikenli bir duvarın sürekli olarak seviye boyunca hareket ettiği aşamalarda geçerliydi, bu da zamanında kaçabilmek için mükemmel zamanlanmış hareketler yapmanız gerektiği anlamına geliyor. Oyunun müzikleri de tempoyu koruyor ve rehavete kapılmamanızı sağlıyor.

Çoğu platform oyununda olduğu gibi, modeller ortaya çıkmaya başlar ve ne kadar çok oynarsanız oyunda o kadar iyi olursunuz. Bu, bu oyun ve daha fazlası için kesinlikle doğrudur. Never Give Up'ta kas hafızası ve seğirme refleksleri en iyi arkadaşınız ve en büyük düşmanınızdır. Geliştiriciler, tekrar tekrar pes etmek istemenize rağmen başarılı olmanızı istiyor, dolayısıyla oyunun adı da buradan geliyor. Oyun, belirli sayıda ölümün ardından, basılması sinir bozucu derecede cazip olan büyük kırmızı bir "Pes Et" düğmesiyle sizi baştan çıkarıyor. İtiraf ediyorum, bir kereden fazla bastım. Eğer gerçekten pes ederseniz, oyun bunun için sizinle alay eder. Bölünmüş zamanlarınız kaydedilir ve bu oyunu deneyen benzer düşüncelere sahip diğer aptallara karşı kendinizi ölçebileceğiniz küresel skor tabloları vardır. Hızlı koşucular pratik yaparak bu tür oyunlarda başarılı olabilirler.

3766c8d1c35827039.jpg

Aşamayacağım bir zorluk duvarına çarptığım önceki oyunlarda, normalde öfkeyle oyunu bırakırdım ve çoğu zaman o oyuna yıllarca geri dönmezdim. Ancak utanç verici sayıda ölmeme rağmen Never Give Up'ta her ölümümde bir şeyler öğrendim ve her geçen gün daha iyiye gittiğimi hissettim. Blue'nun ölürken yaptığı "Ah, dalağım!" gibi komik yorumlar ve Blue'nun bazen tuhaf ama komik ölüm şekilleri, hatalarımdaki mizahı görmeme yardımcı oldu ve her sahneyi geçtiğimde sevinçten çığlık attım. İlk bölüm sonu canavarı dövüşlerini fethetmek uzun zamanımı aldı, ancak çoğu platform oyununda olduğu gibi, onların kalıplarını ve onları anlatan işaretleri çözmeniz yeterli.

Genel olarak oyuna 8/10 verdim. Never Give Up, başarılı olmanızı isteyen inanılmaz derecede sinir bozucu bir oyundur. Hafızanızı test eder ve her seviyede ustalaşmaya çalışırken daha zor zorlukların üstesinden gelmenizi sağlar. Tam kontrol cihazı aracılığıyla beyninizde ve kas hafızanızda mükemmel bir yol haritasını çıkardığınızda, oyun üzerinize birden fazla eğri top fırlatacak ve sizi pes etmeye teşvik edecektir. Oyunun adından da anlaşılacağı gibi Asla Vazgeçmeyin ve sonunda zafere ulaşacaksınız. Bu oyunu platform oyunlarının hayranlarına ve kendi talihsizliğine güzelce gülmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler, Türkçe bir inceleme videosu da koyarsan çok faydalı olacaktır.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri