- Konular
- 59,203
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,317
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,945
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Taşınmak. Bu, 30 yaşıma gelene kadar dokuz kez katlanmak zorunda kaldığım bir şeydi. Şimdilik kendimi şanslı sayıyorum çünkü bunu sadece yerel olarak, yarım evin değerinden fazla olmadan yapmak zorunda kaldım. Ne olursa olsun, bu tam bir baş belası ve bunu her seferinde yapmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum. İronik bir şekilde, nihayet hareket simülatörü Moving Out'u elime geçirdiğim için kesinlikle heyecanlıyım.
Bu, geçen seneki O.T.T.T.D'nin arkasında olan Avustralyalı geliştirici SMG Studios ve İsveçli geliştirici DevM Games'in doğuştan çocuğu. Taşınma, işi bitirmek için verimlilik, hız ve strateji gerektiren hızlı tempolu bir deneyimdir. Bir Mobilya Düzenleme ve Yer Değiştirme Teknisyeni olarak, zaman dolmadan önce şehrin her yerine evleri toplayıp her şeyi kamyona yüklemeye gönderiliyorsunuz. Taşınma günü çılgınca bir süreçtir ve yarı yolda bunalmak ve paniğe kapılmak çok kolaydır. Yine de yalnız değilsiniz, birden fazla F.A.R.T, ortaklaşa çalışma yoluyla katılabilecek en fazla üç arkadaşınıza yardımcı olabilir. Peki karantina ve tecritin artık normal olduğu bir dünyada Moving Out arkadaşlar olmadan oynanabilir mi? Ve daha da önemlisi, yalnız bir F.A.R.T olmak da aynı derecede eğlenceli ve ödüllendirici mi?
Çoğunlukla kanepede ortak oyun olarak pazarlanan Moving Out, tüm yol boyunca tek başına oynanabilir. Karakterinizi kişiselleştirdikten ve başarılı bir F.A.R.T olmaya yönelik kısa bir eğitim özetinden sonra, çeşitli hareketli işlere gönderildikçe kendi başınıza kalırsınız. Ev eşyalarını A noktasından B noktasına taşımak beklenenden daha kolaydır. Küçük karton kutulardan tuhaf şekilli büyük kanepelere kadar her şeyi taşıyacaksınız. Nesneler bazen cansız, bazen de canlı ve hareketlidir. F.A.R.T olmaya gelince işler gerçekten ilginçleşiyor. Ve yedek bir F.A.R.T'niz olsun ya da olmasın. Ortalıkta dolaşmak, koridorda L şeklinde bir kanepe almak ve kapıdan dışarı çıkmak biraz daha fazla çaba gerektirecek. Buzdolapları, kanepeler, yataklar, fotokopi makineleri vb. gibi büyük ölçekli eşyalar, ilk başta zorlu olabileceği gibi onları dışarı çıkarmaya çalışmak da son derece hantal bir süreç olabilir. Bir karton kutuya kıyasla ağırlığını kesinlikle hissedebilirsiniz. Sadece basit bir oyun nesnesinin etrafında sürüklemiyorsunuz. Büyük eşyalar itmek yerine yalnızca çekmenize izin verir ve kapı aralıklarına vb. kolayca sıkışabilir ve saat ilerledikçe beni birden fazla sinir bozucu duruma sokar.
Tüm bu eşyaları süre dolmadan paketlemek asıl amaç olabilir ama bu çok basit olurdu, değil mi? En iyi F.A.R.T. olmanın baskısı Ne kadar hızlı tamamladığınıza bağlı olarak her evin bronz, gümüş ve altın madalyalara sahip olduğu bir çentik açıldı. Her eşyayı evden olabildiğince hızlı bir şekilde çıkarmak, kitaptaki her hileyi ve çok fazla pratik yapmayı gerektirir. Farklı stratejilerle oynamak, Taşınma eğlencesinin yarısıdır. Kutuları nehirlere, havuzlara, ön bahçelere ve pencerelerin dışına fırlatmak anlamına gelse bile. Ayrıca, hareket eden araçlar ve ürkütücü hayaletler dahil, üstesinden gelinmesi gereken pek çok farklı engel var. Taşıdığınız eşya tek kuru parça halinde olduğu sürece altınsınız. Ama ben F.A.R.T.'nin altın madalyası mıydım? saygıdeğer? İlk görevim stresliydi, tabii bu benim ilk Taşınma deneyimimdi. İkinci görev biraz daha kolaydı, kamyonun arkasını her şeyin sığacağından emin olmak için düzenlemeye alışmaya başladım. Üçüncü görevde tekrar stresli hissetmeye başladım. Yarım düzine görev yaptım ama hâlâ altını alamadım. Moving Out'ta geçirdiğim süre boyunca sadece bir kez altın madalya almaya çok yaklaştım, sadece 10 saniye geciktim. Ama birinci olmak her şey değil, ya da ben öyle düşündüm. Üst düzey bir F.A.R.T. değilseniz, oyun sizi başarısızlığa uğratmaz. Ancak yine de video mağazasındaki oyun içi VHS filmlerin kilidini açan o altın madalyaları gerçekten istiyordum. Bu, bu çağda söyleyeceğimi hiç düşünmediğim bir cümleydi.
Moving Out, sadece birkaçını saymak gerekirse Atari, Transformers ve Ferris Buellers Day Off dahil olmak üzere çok sayıda referanstan büyük ölçüde 80'lerden ilham alıyor. Frogger'dan ilham alan bir seviye bile var, beklendiği kadar çılgın değil ama bana nostaljik hisler verdi. Bir video mağazasının yanı sıra, bonus hedeflerin tamamlanmasıyla kazanılan paraların yeni atari oyunlarının kilidini açmaya yardımcı olduğu bir atari salonu da var. Bu, video mağazasının birleşimiyle oyunculara evleri tekrar oynamaları ve ilk başta altınla ayrılmamışlarsa muhtemelen becerilerini geliştirmeleri için bir neden verir. Seviyelerin çoğu, tamamen seviye tasarımı nedeniyle kesinlikle ikinci kez oynamaya değer. Oyunun ilk yarısı standart ev düzenine sadık kalıyor ve bir süre sonra biraz sadeleşiyor. Ancak ikinci yarıda yavaş yavaş gelişmeye başlıyorlar ve yarışılacak gerçekten eğlenceli seviyeler sunuyorlar.
Daha önceki sorularıma cevap vermek gerekirse, Moving Out arkadaşlar olmadan oynanabilir mi? Kesinlikle. Bazen sinir bozucu olsa da, solo oyunumdan keyif aldım ve ikinci yarıdan tamamen etkilendim.
Taşınmak yalnız bir F.A.R.T olmak kadar ödüllendirici mi? Çok fazla değil, elbette yeterince pratik yaparsanız altın madalya olasılıkları kesinlikle var. Ancak seviyeleri tekrar oynamak için iyi bir fırsat sunuyor. Arkadaşlarla oynamanın çok daha eğlenceli olacağını söylerken. Sadece ödüller için değil, aynı zamanda tecrit kaldırıldığında denemeye fazlasıyla hevesli olduğum sosyal etkileşim için de. Kanepede kooperatif, bol kahkahalı harika parti oyunları sağlar ve bu oyunla bol bol kahkaha olacağını tahmin edebiliyorum.
- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,311
- DevLira
- 11
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Paylaşım için teşekkürler, Türkçe bir inceleme videosu da koyarsan çok faydalı olacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)