Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gears 5: Hivebusters İnceleme

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Konular
59,185
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,227
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 20 Gün
MmoLira
694,336
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

6.jpg

The Coalition'ın sunduğu Gears 5: Hivebusters, geçen yılın Aralık ayı ortasında piyasaya sürüldü ve Xbox Series X ve S konsollarına yapılan yeni nesil güncellemeden bu yana Gears 5'e yapılan ilk genişleme paketidir. Genişletme Konsolda, PC'de ve Android cihazlarda Xbox Game Pass Ultimate ile mevcuttur ve ayrı olarak satın alınabilir. Bunlar benim en sevdiğim genişleme türleridir, çünkü Gears 5'in devasa bir çok oyunculu takipçi kitlesi olmasına rağmen hikayeyi çoğu zaman genişletemiyoruz ama Hivebusters tam da bunu yapıyor.

Gears 5: Hivebusters'ta altı heyecan verici hikaye bölümünde Keegan, Mac veya Lahni olarak tek oyunculu veya 3 oyuncuya kadar co-op olarak oynayabilirsiniz. Bu karakter üçlüsü ilk olarak Gears 5'in Escape modunda karşımıza çıkmıştı. Şimdi Akrep Ekibi olarak bir araya gelen bu ekip, Weilehi ve Galangi'nin volkanik ve orman adalarındaki bir Swarm Hive'ı yok etmek için 3-4 saatlik heyecan verici bir başlangıç hikayesi seferine çıkmalılar. Seslendirme birinci sınıf ve ekip arasındaki şakalaşmayı sevdim, ancak ilişkileri hikayenin ilerleyen kısımlarında daha ciddileşiyor.

4.png

Ada sahneleri kesinlikle çok güzel ve Xbox Series X'te oynadığımda inanılmaz derecede ayrıntılı görünüyordu. Yemyeşil bitki örtüsü, beyaz kumlu plajlar ve aktif bir yanardağın hayranlık uyandıran arka planı var. Ayrıca burada harika bir atmosfere sahip olan antik kalıntılar ve keşfedilecek terk edilmiş COG tesisleri de bulunmaktadır. Pek çok kez durup çevreyi inceledim. Ormanın sesleri de muhteşemdi; keşfederken böcekler ve hırıltılar duyuluyordu. Tabii ki, Juvies'in yuhalaması ya da Scion'ların hırıltılı konuşması, yaklaşan belanın ilk işareti olduğundan, huzur kısa sürdü.

Bu yeni genişleme paketinde yeni silahlar yer almıyor ancak üç karakterin her biri, takıma görevlerinde yardımcı olacak benzersiz bir yeteneğe sahip. Keegan ekibin mühimmatını yenileyebilir, Mac arkasında duran herkesi koruyan bir kalkan oluşturabilir ve Lahni, düşmanlara ağır yakın dövüş hasarı veren bir elektro bıçak kullanabilir. Bu beceriler bekleme süresinde olduğundan spam gönderilemezler ve bu yetenekleri artıracak seviyelerde bulunabilecek yükseltme modülleri vardır.

2.png

Şu ana kadar en çok kullandığım yetenek Keegan'ın cephane ikmaliydi. Gears 5'te cephanemin bitmesi nedeniyle çok sık ölüyordum ve bu da kampanyayı tamamlamaya çalışırken bazı hayal kırıklıklarına neden oluyordu. Bu aşırı güçlü olarak görülse de, hala son derece zorlu ve zorlu zorlukta yoğun olan düşmanla savaşmaya devam etmeme izin verdi. Bazıları artık el bombalarıyla sarılı olarak geldiğinden Juvie'ler bir yükseltme aldı. Bu patlayanları uzaktan vurmak kritik önem taşıyordu, aksi takdirde konumunuzu hızla aşabilir ve muhteşem bir patlayıcıyla ekibi alt edebilirlerdi.

Seviyeler iyi tempolu ve temel Gears 5'ten oldukça daha doğrusal; bazı heyecan verici keşif görevlerinin yanı sıra dev bir metal dişliyi lav akışında sürdüğünüz bir görevle birlikte. Aksiyonun sıcak olması ve lav tarafından yutulmamak için kütükleri yolunuzun dışına atmak zorunda olduğunuzu hissettiğiniz için bu seviye özellikle harikaydı. Her zaman koleksiyon parçaları arıyorum ve Gears 5: Hivebusters beni hayal kırıklığına uğratmıyor. Her koleksiyon öğesi, bulunduğunuz yerin karakterleri ve geçmişi hakkında iyi bir arka plan sunuyordu.

1.jpg

Genel olarak, Gears 5: Hivebusters, başlangıç hikayeleri boyunca Scorpio Squad olarak oynanan, kısa ve keyifli bir tempo değişikliğidir. Xbox Series X'te çalışıyor ve harika görünüyor ve zaten harika olan temel oyuna daha fazla hikaye kattığı için sevdiğim genişletme türüdür. Yalnızca çok oyunculu görünümde değil, temel oyunda farklı karakterler olarak oynayabilmek, kapsamlı Gears yolculuğunu daha fazla deneyimlememi sağladı. Keşke daha fazla oyun genişletmesi bunu yapsaydı ve bu beni Gears dünyasının geleceği konusunda heyecanlandırıyordu.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler, Türkçe bir inceleme videosu da koyarsan çok faydalı olacaktır.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri