emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Altın Konu EPOS Sennheiser GSX 300 İnceleme

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

EPOS-GSX-300-GSP-602-9.jpg

Sennheiser, tadına doyamadığım kablosuz kulaklıklarıyla oyun dünyasının ses dünyasına hakim oluyor. GSP kulaklık, oyun oynarken PS4 ve PC'de tercih ettiğim kulaklıktır ve pil ömrü ile ses kalitesi muhteşemdir. Bunu harici bir ses kartı olan GSX 300 takip ediyor. Şimdi bundan önce bana harici bir ses kartı olduğunu söyleseydiniz neden bahsettiğiniz hakkında hiçbir fikrim olmazdı. Ayrıca yeni ve parlak bir bilgisayar satın aldım ve GSP kulaklıkla eşleştirildiğinde inanılmaz kalitede ses üreten harika bir ses kartım var. Peki bu küçük USB eklentisi daha iyisini yapabilir mi? Kesin olarak evet dediğimde şaşırdım, evet kesinlikle olabilir. Bu ses kartının GSP kulaklığıma (ve üzerinde test ettiğim diğerlerine!) aktardığı ses kalitesi son derece dikkat çekici. Bilgisayarınızdaki EPOS Gaming Suite aracılığıyla kontrol edebileceğiniz ve sesinizi özelleştirmenize yardımcı olacak önceden yüklenmiş bir sürü mod vardır. GSX 300 tam bir sürpriz ve ses tutkunları ve yeni bir kulaklık için birkaç yüz dolar harcamak istemeyen herkes için mutlaka sahip olunması gereken bir ürün.

Ünitenin en iyi yanlarından biri küçük ve kompakt tasarımıdır. Beklediğimden çok daha küçüktü ve masama ya da bilgisayar kulemin üstüne yerleştirildiğinde güzelce sığdı. Güç için mikro usb bağlantısı ve kulaklığınızı ses kartına takmak için 3,5 mm ses bağlantısı ile arka tarafta yalnızca birkaç bağlantı deliği bulunmaktadır. Razer kulaklığım ile Xbox tak ve çalıştır USB çubuğu arasındaki sürekli kavgadan sonra basılacak herhangi bir düğme veya bluetooth bağlantısı yok, bu hoş bir rahatlama oldu. Simsiyah ve Snow edition olmak üzere iki renk seçeneği mevcut.

51JdGXJ8mKL._AC_UF10001000_QL80_.jpg

Bunu ana kulaklığım olan Sony WH-1000XM3 gri kulak üstü kulaklığı kullanırken inceledim. Bunlar zaten gerçekten sağlam bir ses deneyimi sunuyor ancak bundan önce ses dinlemek için ses jakını hiç kullanmadım. Bu, en basit tak ve çalıştır işlemiydi, kulaklıklar GSX 300'e bağlandı ve bilgisayarımdaki Gaming Suite'te birkaç kadranı ve ayarı yaptıktan sonra kapattım ve gitmeye hazırdım.

Şu anda oynadığım oyunlar arasında Stardew Valley, Planet Zoo, The Division 2 ve Assassin's Creed Odyssey yer alıyordu. En çok dikkatimi çeken oyun The Division 2 oldu. Karakterimin etrafta dolaşırken çıkardığı çıtırtıları duymak, uzaktan ateşlenen ve bana doğru gelen silah sesleri ve mermiler ses kartından geliyor ve Sony kulaklıklarla kusursuz bir şekilde karışıyordu.

51apG2o8jL._AC_UF10001000_QL80_.jpg

Önceden ayarlanmış EQ ayarlarının ötesinde, bas ve tizleri gerçekten detaylandırabilir ve daha fazla tiz deneyimi sunan Esports ayarlarını değiştirebilirsiniz. Ayrıca sanal 7.1 surround ses ayarı da mevcuttur. Kulaklığım bunu zaten destekliyor olsa da, bu modun ortaya koyduğu kalite muhteşem. YouTube'da birkaç 4K fragman izliyorum ve çıktılar sanki sinemadaymışım gibi hissettiriyor.

Benim gibi tamamen vasıfsızsanız ve bilgisayarınızı açıp ses kartını yükseltmeye çalışmak istemiyorsanız, bu, ses oyununuzu geliştirmek için mükemmel bir çözümdür. Ünitenin kendisi küçük ve kompakt olduğundan alanınızı ihlal etmez. Kalitesi de olağanüstü. Bu ses kartının mevcut kulaklıklarımı kullanarak sağladığı geniş ses çıkışına gerçekten şaşırdım. Fiyatı 100 doların biraz üzerindedir, bu nedenle kulaklığınızı sizin gibi seviyorsanız, bu PC'deki ses oyununuzu geliştirmek için harika bir seçenektir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri