Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Derleme Sonunda Lib Hatası

Okan Çakın

Level 4
Uzman
Konular
38
Online süresi
1ay 15g
Reaksiyon Skoru
354
Altın Konu
0
Başarım Puanı
98
TM Yaşı
2 Yıl 10 Ay 25 Gün
MmoLira
11,547
DevLira
90

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

/usr/local/bin/ld: skipping incompatible /usr/local/lib/gcc9/gcc/x86_64-portbld-freebsd13.2/9.5.0/../../../libstdc++.a when searching for -lstdc++
/usr/local/bin/ld: cannot find -lstdc++: No such file or directory
/usr/local/bin/ld: skipping incompatible /usr/local/lib/gcc9/gcc/x86_64-portbld-freebsd13.2/9.5.0/../../../libstdc++.so when searching for -lstdc++
collect2: error: ld returned 1 exit status

derleme biterken şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sıfır sunucuya tüm paketleri yükledim

İşte Yüklü olan paketler:

https://paste.tc/packet-725

22.png

umarım çözüme kavuşur başarılar.

/usr/local/bin/ld: skipping incompatible /usr/local/lib/gcc9/gcc/x86_64-portbld-freebsd13.2/9.5.0/../../../libstdc++.a when searching for -lstdc++
/usr/local/bin/ld: cannot find -lstdc++: No such file or directory
/usr/local/bin/ld: skipping incompatible /usr/local/lib/gcc9/gcc/x86_64-portbld-freebsd13.2/9.5.0/../../../libstdc++.so when searching for -lstdc++
collect2: error: ld returned 1 exit status

derleme biterken şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Sıfır sunucuya tüm paketleri yükledim

İşte Yüklü olan paketler:

https://paste.tc/packet-725

Ekli dosyayı görüntüle 102016
Paketler kurulu iken bu hatalar geliyor ise Ram yetersizligindende kaynaklanabiliyor bu tarz durumlar sunucu startli ise kill çekin öyle build alın ram miktarını biraz arttirin

libssl, libcrypto ve libstdc++ kütüphanelerin eksik veya uyumsuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)