HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sLm arkadaşlar,
Yaklaşık 3 ay önce kurulan clanımıza eksik olan kontenjanı doldurmak için iyi oyunculara ihtiyacımız var. Kendine güvenen iyi oynamasa bile kendini iyi olabileceğine inandırmış kişileri clanımıza bekliyoruz. Clan hakkında kısa bilgi :
Clan Adı : d N k y [ Die No, Kill Yes ]
Kurucu : o0zzy
Üye Sayısı : 14
Rank : 2291
Clan tamamen Türk oyunculardan oluşmaktadır. Clanda bulunan çoğu üye benim reelde arkadaşımdır ve hepside iyi oyunculardır. (Hemen hemen hepsi
) Arkadaşlık ortamı çok iyidir günlük düzenli exp kasılır. Bir kaç tane de kuralımız var,
- Farm yapmak yoktur. İsterseniz kendiniz başkalarıyla yapabilirsiniz ama clan içinde yapmak yasaktır.
- Wall, aimbot vs. hile ve çeşitleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Eğer tespit edersem direkt atarım ve report ederim. Bu sebepten 2 kişiyi çıkardım.
- Clan içi konuşmalara dikkat edilmesi gerekir zira aramızda evli çocuğu olan abilerimiz var. Her oyun oynayanı çocuk sanmamak gerekir.
- Bunlarını hepsini kabul ediyorsanız neden beraber oynamayalım
Yaklaşık 3 ay önce kurulan clanımıza eksik olan kontenjanı doldurmak için iyi oyunculara ihtiyacımız var. Kendine güvenen iyi oynamasa bile kendini iyi olabileceğine inandırmış kişileri clanımıza bekliyoruz. Clan hakkında kısa bilgi :
Clan Adı : d N k y [ Die No, Kill Yes ]
Kurucu : o0zzy
Üye Sayısı : 14
Rank : 2291
Clan tamamen Türk oyunculardan oluşmaktadır. Clanda bulunan çoğu üye benim reelde arkadaşımdır ve hepside iyi oyunculardır. (Hemen hemen hepsi
) Arkadaşlık ortamı çok iyidir günlük düzenli exp kasılır. Bir kaç tane de kuralımız var,- Farm yapmak yoktur. İsterseniz kendiniz başkalarıyla yapabilirsiniz ama clan içinde yapmak yasaktır.
- Wall, aimbot vs. hile ve çeşitleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Eğer tespit edersem direkt atarım ve report ederim. Bu sebepten 2 kişiyi çıkardım.
- Clan içi konuşmalara dikkat edilmesi gerekir zira aramızda evli çocuğu olan abilerimiz var. Her oyun oynayanı çocuk sanmamak gerekir.
- Bunlarını hepsini kabul ediyorsanız neden beraber oynamayalım

Son düzenleme:
Wall, aimbot vs. hile ve çeşitleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Eğer tespit edersem direkt atarım ve report ederim. Bu sebepten 2 kişiyi çıkardım.
demişsin ama burası bi hack sitesi, hack indirmek bu sitede serbesttir
demişsin ama burası bi hack sitesi, hack indirmek bu sitede serbesttir

Bu ülkede sorsan 70 Milyon müslüman vardır ama sor bakalım kaç tanesi dini vecibelerini eksiksiz yerine getiriyor ? Bir toplumun içinde olmak illaki oranın fikirlerini veya yaptıklarını desteklemek anlamına gelmez. Herkes hür irade sahibidir. Senin dediğine göre o zaman bu siteye üye olan herkes hack kullanıyor 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)