- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sLm arkadaşlar,
Yaklaşık 3 ay önce kurulan clanımıza eksik olan kontenjanı doldurmak için iyi oyunculara ihtiyacımız var. Kendine güvenen iyi oynamasa bile kendini iyi olabileceğine inandırmış kişileri clanımıza bekliyoruz. Clan hakkında kısa bilgi :
Clan Adı : d N k y [ Die No, Kill Yes ]
Kurucu : o0zzy
Üye Sayısı : 14
Rank : 2291
Clan tamamen Türk oyunculardan oluşmaktadır. Clanda bulunan çoğu üye benim reelde arkadaşımdır ve hepside iyi oyunculardır. (Hemen hemen hepsi
) Arkadaşlık ortamı çok iyidir günlük düzenli exp kasılır. Bir kaç tane de kuralımız var,
- Farm yapmak yoktur. İsterseniz kendiniz başkalarıyla yapabilirsiniz ama clan içinde yapmak yasaktır.
- Wall, aimbot vs. hile ve çeşitleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Eğer tespit edersem direkt atarım ve report ederim. Bu sebepten 2 kişiyi çıkardım.
- Clan içi konuşmalara dikkat edilmesi gerekir zira aramızda evli çocuğu olan abilerimiz var. Her oyun oynayanı çocuk sanmamak gerekir.
- Bunlarını hepsini kabul ediyorsanız neden beraber oynamayalım
Yaklaşık 3 ay önce kurulan clanımıza eksik olan kontenjanı doldurmak için iyi oyunculara ihtiyacımız var. Kendine güvenen iyi oynamasa bile kendini iyi olabileceğine inandırmış kişileri clanımıza bekliyoruz. Clan hakkında kısa bilgi :
Clan Adı : d N k y [ Die No, Kill Yes ]
Kurucu : o0zzy
Üye Sayısı : 14
Rank : 2291
Clan tamamen Türk oyunculardan oluşmaktadır. Clanda bulunan çoğu üye benim reelde arkadaşımdır ve hepside iyi oyunculardır. (Hemen hemen hepsi
) Arkadaşlık ortamı çok iyidir günlük düzenli exp kasılır. Bir kaç tane de kuralımız var,- Farm yapmak yoktur. İsterseniz kendiniz başkalarıyla yapabilirsiniz ama clan içinde yapmak yasaktır.
- Wall, aimbot vs. hile ve çeşitleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Eğer tespit edersem direkt atarım ve report ederim. Bu sebepten 2 kişiyi çıkardım.
- Clan içi konuşmalara dikkat edilmesi gerekir zira aramızda evli çocuğu olan abilerimiz var. Her oyun oynayanı çocuk sanmamak gerekir.
- Bunlarını hepsini kabul ediyorsanız neden beraber oynamayalım

Son düzenleme:
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Wall, aimbot vs. hile ve çeşitleri kullanmak kesinlikle yasaktır. Eğer tespit edersem direkt atarım ve report ederim. Bu sebepten 2 kişiyi çıkardım.
demişsin ama burası bi hack sitesi, hack indirmek bu sitede serbesttir
demişsin ama burası bi hack sitesi, hack indirmek bu sitede serbesttir

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu ülkede sorsan 70 Milyon müslüman vardır ama sor bakalım kaç tanesi dini vecibelerini eksiksiz yerine getiriyor ? Bir toplumun içinde olmak illaki oranın fikirlerini veya yaptıklarını desteklemek anlamına gelmez. Herkes hür irade sahibidir. Senin dediğine göre o zaman bu siteye üye olan herkes hack kullanıyor 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)