PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Altın Konu Let's Sing Queen İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1175eef51e7157227.jpg

Şarkı söylemeyi seviyorum. Çoğu Cuma gecesi yayınımda birkaç Twitch Sings söylüyorum (en azından yıl sonuna kadar) ve eğer benimle bir yolculuğa çıkarsan, tüm parçaları Bohem dilinde söylememe hazırlıklı olsan iyi olur Rapsodi. En son Let's Sing oyununun Queen'i içereceğini görünce bisikletime bindim ve oyunu indirebileceğimi fark etmeden caddeden aşağı doğru koştum. Nefes nefese olduğumdan ziyade utançtan dolayı kırmızı yüzü suçlayabildiğim için mutlu oldum ve oyunu Xbox'a yükledim. Let's Sing, Voxler SAS ve yayıncı Ravenscourt tarafından hazırlanan Queen'i sunar, eleştirmenlerce beğenilen Let's Sing serisinin özel bir bölümüdür ve dünyanın en büyük rock grubuna 50. yıl dönümlerinde ithaf edilmiştir.

Oyun çoğu USB mikrofonla uyumludur ancak bunlardan birine sahip değilseniz, telefonunuzu oyun için bir mikrofona dönüştüren Let's Sing uygulamasını da indirebilirsiniz. Yıllardır Rock Band çalıyorum, dolayısıyla bir USB mikrofon koleksiyonum var ve bunlardan birini Let's Sing Presents Queen'i çalmak için kullandım. Aralarından seçim yapabileceğiniz altı mod var ve her birinin kendi parlaması var, ancak en çok zaman geçirdiğim mod Klasik'ti. Burası Queen'in en büyük hitlerinden bazılarını anlatabileceğiniz yer ve ben hepsini istedim. Isınma olarak söylemek için bazı kolay şarkılar seçmeye çalıştım ama hemen fark ettim ki, kolay bir Freddie Mercury şarkısı seçmeye çalışmak biraz kolay bir Dark Souls oyunu seçmeye benziyor. Freddie gibi şarkı söylemeye çalışırsan her şarkı seni baskı altına alır. Let's Sing Presents Queen kutuda ne yazıyorsa onu yapıyor: Queen şarkıları söyleyeceğiz ve çalarken sizi sallayacağız.

21a06c473a878b798.jpg

Oyunda bazı iyi çok oyunculu seçenekler var ve maalesef bunları kendim deneyemedim ama gösteri devam etmeli! Classic'te arkadaşlarınızla oynama seçeneği vardır ve Feat bazı güzel eski moda düetlere izin verir. Birlikte şarkı söylemeyi seveceğiniz biri olmasa bile oyunun kendisi ile düet yapabilirsiniz. Let's Sing World Contest modunda bir tür çevrimiçi savaş var. Onları görmüyorsunuz veya duymuyorsunuz ancak not panosunda nasıl olduklarını görebilirsiniz. Ayrıca bir lider tablosu da var, böylece kimin We Are The Champions şarkısını gerçekten söylediğini anlayabilirsiniz.

Bana pek anlamlı gelmeyen modlardan biri de Mixtape'ti. Bu işe ilk başladığımda, kendi çalma listelerimi oluşturabileceğimi ve en sevdiğim Queen şarkılarını söyleyebileceğimi düşünmüştüm ve bazı karışık kasetler için kendi şarkılarınızı seçebilseniz de, şarkılar çalmadan önce her şarkının yalnızca birkaç saniyesini söyleyebiliyorsunuz. bir sonraki başlıyor. Bu bir nevi size her şarkının tadına varma olanağı veriyor, ama diğer modlarda ön izlemeyi dinleyebiliyorken neden her şarkının yalnızca bir dilimiyle uğraşasınız ki? Rock Band geçmişinden geldiği için, arka planda çalan şarkıların video kliplerini görmek çok canlandırıcıydı ve tek vizyonunuzu sadece rahatlamak ve hepsini Jukebox modunda izlemek için kullanabilmenizi seviyorum.

364e4a70465a892c8.jpg

Benim için Klasik mod, Let's Sing Presents Queen'in en eğlenceli olduğu moddur. Bunu sesli olarak evrenin prensi Freddie ile eşleştirmeye çalışmaktan gerçekten keyif alıyorum. Oyunu oynamak, komşulardan kapımın kaçınılmaz olarak çalınmasıyla “beni şimdi durdurma” diye bağırmak istememi sağlayan bir tür sihirdir (bunun için özür dilerim).

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri