HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Deleveled, ToasterFuel tarafından geliştirilen ve Quantum Astrophysicists Guild tarafından yayınlanan zorlu bir bulmaca platform oyunudur. 10 Eylül 2020'de tüm platformlarda yayınlandı ve bu inceleme PC sürümü temel alınarak yapılacak. Newton'un üçüncü hareket yasasından ilham alan bu oyun, atlama düğmesi kullanmayan bir platform oyunudur. Bunun yerine, aynı anda iki bloğu kontrol ediyorsunuz ve blokların dikey hareketinin tamamı sıçrama veya düşme yoluyla gerçekleşiyor. Platform mekaniğini gerçekten ilginç bir şekilde ele alıyor ve oyun dünyalarında ilerledikçe gerçekten zorlayıcı hale geliyor.
Görev basit bir şekilde başlıyor ve seviye boyunca ilerleyerek düğmelere bastığınız, sivri uçlardan ve boşluklardan kaçındığınız ve bulmacaları tamamladığınız yer çekimine dayalı mekaniği öğretiyor. Bir bloğun yere düştüğü yüksekliğe bağlı olarak yere çarptığında diğer bloğa da aynı momentumu verecektir. Anahtarlar, iki bloğun aynı anda anahtarlara temas etmesini ve ardından boşluk çubuğuna basılmasını gerektirir. Bu, bazen sıçramanın boyutunu azaltmak için dikey ve yanal blokajlar kullanmanız veya karelerin bir engelin farklı taraflarına sıçraması için karelerin bölünmesini zamanlamanız gerektiği anlamına gelir.
Chiptune müzik parçaları, siz bu beyin testçileriyle uğraşırken, her dünya farklı renk ve desenlerle stilize edilmiş, siz anahtar bulmacalarını çözerken ince aydınlatma değişiklikleriyle, retro bir sahne oluşturmanıza yardımcı olur. Bir seviyede mevcut tüm anahtar kombinasyonlarını açarak genellikle öncekilerden daha zor olan son bir geçiş ortaya çıkar. Hiçbir hata yapmadan bir seviyeyi tamamlamak sizi bir yıldızla ödüllendirecektir. Seviyelerde ilerledikçe karmaşıklık ve zorluk artıyor ve ben hata yapmaya başladım. Daha küçük bir yükseklikten düşerek ivme kaybederseniz veya bir çıkıntıdan düşerseniz veya iki bloğu birbirine çarparsanız yeniden başlamanız gerekecektir. Bir seviyeyi sıfırlamak, seviyeyi tamamlayarak yıldız kazanamayacağınız anlamına gelir. O parlak altın yıldızı kazanmak için seviyeyi yeni bir koşuda tamamlamanız gerekiyor.
Deleveled'deki 10 dünyanın her birinde 10 seviye, gizemli bir gizli seviye ve kilidi açılabilir bir seviye vardır; yani bunların hepsinde ustalaşmanız için 120 zorlu seviye vardır. Kazanılan her 10 yıldız, her dünyada son bir bonus seviyesinin kilidini açacaktır. Gizemli seviyeler o dünyada belirli bir seviyenin tamamlanmasını gerektirir ve yıldız tamamlama olmalıdır.
Her şey kulağa basit geliyor ama birinci dünyanın bir kısmında beyin ısınmaya başladı ve ikinci seviyeye doğru birkaç seviye geçtikten sonra, gerçekten düşünme şapkasını takmam gerekti. Sırf tüm anahtarları almanın çözümünü öğrenebilmek için hatasız tamamlama hedefinden vazgeçmek zorunda kaldığım bir noktaya geldi. Çoğu zaman, bir dünyadaki mevcut tüm seviyeleri tamamlardım ve çok fazla yıldız kazanmazdım, bu yüzden mükemmel koşuları denemek için geri dönmem gerekirdi. Ayrıca ara verip başka bir gün tekrar uğraşmak zorunda kaldığım zamanlar da oldu, ancak bunu birçok platform oyununda yapıyorum ve takılıp kalıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)