berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Hile İstek GF OGRENME

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2 metin23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 630

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GF için güzel bir bot yapmayı düşünüyorum l***ker v5 benzeri birşey lakin nerden başlayacağımı bilmiyorum temelim var ama yön gösterilmeye ihtiyacım var destek olursanız teşekkürler

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hocam çıtayı çok yüksek tutmuşsunuz direkt lalakeri örnek vermek biraz tuhaf olmuş :D her botta olduğu gibi önce multihack kısmından başlayın yani karaktere ait basit özelliklerle saldırı hızı, hareket hızı, silah tutuş tipi gibi daha sonra arayüz tasarımı ve bot fonksiyonlarına geçersiniz
hocam çıtayı çok yüksek tutmuşsunuz direkt lalakeri örnek vermek biraz tuhaf olmuş :D her botta olduğu gibi önce multihack kısmından başlayın yani karaktere ait basit özelliklerle saldırı hızı, hareket hızı, silah tutuş tipi gibi daha sonra arayüz tasarımı ve bot fonksiyonlarına geçersiniz

hahahaha hocam hedef büyük olmalı ki azim olsun işte saldırı hızı vs nasıl yapacagımı nerden bakacagımı bilmiyorum bi kaç videoya baktım lakin adam akıllı bir şey bulamadım

hahahaha hocam hedef büyük olmalı ki azim olsun işte saldırı hızı vs nasıl yapacagımı nerden bakacagımı bilmiyorum bi kaç videoya baktım lakin adam akıllı bir şey bulamadım
Emeklemeden koşulmaz. Önce korumasız bir serverda temelleri öğren. Benim bugün paylaştığım konuya bakabilirsin eğitim videoları için.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri