HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GF için güzel bir bot yapmayı düşünüyorum l***ker v5 benzeri birşey lakin nerden başlayacağımı bilmiyorum temelim var ama yön gösterilmeye ihtiyacım var destek olursanız teşekkürler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
hocam çıtayı çok yüksek tutmuşsunuz direkt lalakeri örnek vermek biraz tuhaf olmuşher botta olduğu gibi önce multihack kısmından başlayın yani karaktere ait basit özelliklerle saldırı hızı, hareket hızı, silah tutuş tipi gibi daha sonra arayüz tasarımı ve bot fonksiyonlarına geçersiniz
hocam çıtayı çok yüksek tutmuşsunuz direkt lalakeri örnek vermek biraz tuhaf olmuş
her botta olduğu gibi önce multihack kısmından başlayın yani karaktere ait basit özelliklerle saldırı hızı, hareket hızı, silah tutuş tipi gibi daha sonra arayüz tasarımı ve bot fonksiyonlarına geçersiniz
her botta olduğu gibi önce multihack kısmından başlayın yani karaktere ait basit özelliklerle saldırı hızı, hareket hızı, silah tutuş tipi gibi daha sonra arayüz tasarımı ve bot fonksiyonlarına geçersinizhahahaha hocam hedef büyük olmalı ki azim olsun işte saldırı hızı vs nasıl yapacagımı nerden bakacagımı bilmiyorum bi kaç videoya baktım lakin adam akıllı bir şey bulamadımhocam çıtayı çok yüksek tutmuşsunuz direkt lalakeri örnek vermek biraz tuhaf olmuşher botta olduğu gibi önce multihack kısmından başlayın yani karaktere ait basit özelliklerle saldırı hızı, hareket hızı, silah tutuş tipi gibi daha sonra arayüz tasarımı ve bot fonksiyonlarına geçersiniz
Emeklemeden koşulmaz. Önce korumasız bir serverda temelleri öğren. Benim bugün paylaştığım konuya bakabilirsin eğitim videoları için.hahahaha hocam hedef büyük olmalı ki azim olsun işte saldırı hızı vs nasıl yapacagımı nerden bakacagımı bilmiyorum bi kaç videoya baktım lakin adam akıllı bir şey bulamadım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)