Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

xxxx

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkebckn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Oooo umutum acın yetmedi galiba ücretli alınan tüm fileslere warez diyipte kendi filesini dünya birincisi eden kardeşim benim :)
Kendime ait dosyalarım mevcut değil lakin x forumda ussing password hatasını çözemiyicek kadar acemi birisi olduğun için dahada fazla prim vermek istemiyorum sana alışveriş yapacak arkadaşlara bol şans (patlamalar) diliyorum

Aaaa sende online tutmayıp paran reklamlara yetmeyince sunuculara girip arvis daha kalabalık diyen eleman. Ban konusuna gelirsek HWID ban atmasını bilmeyen bir tek sensin bu alemde :) ben hiçbir oyunumda HWID ban atmam abim ve senin gibi sürekli açılan filesi alıp oyun açmıyorum :)
Kanka benim onlinemde filesimde gayet iyi bu filesi sattıgın arkadaş anana sövüyor bi bak istersen :)
yes.jpg

Kendime ait dosyalarım mevcut değil lakin x forumda ussing password hatasını çözemiyicek kadar acemi birisi olduğun için dahada fazla prim vermek istemiyorum sana alışveriş yapacak arkadaşlara bol şans (patlamalar) diliyorum
çözemeyecek mi PUAHAHAHAHA güldürme beni be umutcum ücretsiz paylaştığım x forumdaki filesi gelip buradan izin almadan paylaşan sen beni güldürmekten başka bir işe yaramıyorsun :) attığın görsele gelirsek x kişisine ait bir oyundur ben kendi oluşturduğum projeleri senin gibi forumlarda warez filesleri seçip indirmiyorum abicim müşterilerimin kendi seçtiği files ve kendi özgür tercihlerini geliştirip teslim ediyorum.Ve sen sponsorum hakkında sağ tık incele diyip mesajı değiştirip senin ailevi değerine küfür etti diyerek kışkırtmaya çalışan bir çocuksun seni ciddiye bile alamıyorum hiçbir arkadaşı olmayıp tek derdi bilgisayar olan bir kulsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri